Anasayfa » Geberit Gömme Rezervuarlara Yakından Bakalım

Geberit Gömme Rezervuarlara Yakından Bakalım

Geberit, banyo aksesuarları ve mobilyaları ile hayatımızı kolaylaştıran, herkese hitap eden çözümler sunan köklü bir İsviçre markasıdır. Banyo teknolojisi ve tasarımında önde gelen isimlerden biri olan Geberit, aynı zamanda Red Dot ödülünün de sahibidir. Gömme rezervuarların mucidi olarak bilinen Geberit, yenilikçi icatları ile tanınır. 1874 yılında tesisat markası olarak kurulan Geberit, 30 yıllık deneyim ve birikimin ardından tesisat parçaları üretmeye başlayarak büyümüştür. İlk ürünleri, sıhhi tesisat teknolojisinde bir dönüm noktası olarak kabul edilen ve klozetteki su seviyesini kontrol eden bir vana türüdür. O günden bu yana Geberit, gömme rezervuarlar, klozetler ve temassız sifon sistemleri gibi banyolar için son teknoloji çözümler geliştirmeye devam etmektedir.

Paylaş :
Geberit Gömme Rezervuarlara Yakından Bakalım #12255
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 8 dk, 0 sn
Geberit Gömme Rezervuarlara Yakından Bakalım

Geberit, banyo aksesuarları ve mobilyaları ile hayatımızı kolaylaştıran ve geniş bir kitleye hitap eden köklü bir İsviçre markasıdır. Banyo teknolojisi ve tasarımında önde gelen isimlerden biri olan Geberit, aynı zamanda Red Dot ödülünün de sahibidir. Gömme rezervuarların mucidi olarak tanınan Geberit, yenilikçi icatlarıyla dikkat çeker. 1874 yılında bir tesisat markası olarak kurulan Geberit, 30 yıllık deneyimle tesisat parçaları üretmeye başlayarak büyümüştür. İlk ürünleri, sıhhi tesisat teknolojisinde dönüm noktası sayılan ve klozetteki su seviyesini kontrol eden bir vana türüdür. O günden bu yana Geberit, gömme rezervuarlar, klozetler ve temassız sifon sistemleri gibi banyolar için son teknoloji çözümler geliştirmeye devam etmektedir.

Gömme Rezervuar Nedir?

Gömme rezervuar, tüm teknik detayları duvar içine monte edilen ve sadece kumanda paneli görünen bir sistemdir. Duvara sıfır klozetlerde açıkta bulunan su rezervuarının duvar içerisine monte edilmesi sayesinde hem şık ve modern bir görünüm sağlarken temizlenecek yüzey sayısını azaltarak banyonuzun temizliğini kolaylaştırır. Banyonuzun atmosferini değiştiren, daha şık görünmesini ve uzun süre temiz ve hijyenik kalmasını sağlayan gömme rezervuar klozetler aynı zamanda sudan tasarruf etmenize yardımcı olur.

Gömme Rezervuarların Bileşenleri ve İşleyişi

Gömme rezervuarlarda temel olarak rezervuar bölümü, kumanda paneli ve stop valfi bulunmaktadır. Rezervuar bölümü, her klozette bulunan ve klozetin gömme rezervuar olması durumunda duvarın içerisine monte edilen, iç takımın yer aldığı ve suyun depolandığı ana kısımdır. Rezervuar bölümü, teknik özelliklerine göre farklı miktarlarda su depolayabilmektedir. Gelişen teknoloji sayesinde, su tasarrufunu artırmak ve her sifonda kullanılan su miktarını azaltmak için sürekli iyileştirmeler yapılmaktadır. Bu sayede, hem depolanan su miktarı hem de kullanım oranı azaltılarak daha etkili su tasarrufu sağlanmaktadır. Rezervuar ile kontrol paneli ile kurulan bağlantı sayesinde, panelin kullanılmasıyla su akışını sağlar. Yeni örülen bir duvar ya da niş içine yerleştirilen gömme rezervuarlar, klozetlerin hijyenini koruyacak suyun depolanmasını ve klozete aktarılmasını sağlar.

Kumanda paneli, gömme rezervuarların dışarıdan görülebilen tek parçasıdır. Kumanda kapakları her ne kadar küçük olsa da banyodaki atmosferi büyük ölçüde etkilerler. Bu nedenle, banyonuza tarzınızı yansıtan bir atmosfer yaratmak için kumanda kapaklarına dikkat etmenizi öneririz. Farklı renkler ve malzemelerde sunulan bu kumanda kapakları, fotosel teknolojisi sayesinde temas etmeden klozetin sifonunu aktif hale getirmenizi sağlar.

Geberit Aksesuarları

Geberit Alpha35 Kumanda Paneli, modern tasarımıyla gömme rezervuarınızı mükemmel şekilde tamamlayan bir üründür. Geberit kumanda panelleri, sadece şık görünümleriyle değil, aynı zamanda çok çeşitli fonksiyonları ve farklı kullanım ihtiyaçlarına uyum sağlamalarıyla da dikkat çeker. Geberit Alpha35 Kumanda Paneli, kolay montaj özellikleri sayesinde her kullanıcı için uygundur. Basit kurulum adımları ile evlerde, hastanelerde ve havalimanları gibi kamusal ve yoğun trafiğe sahip mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Her mekanın ihtiyacına uygun bir Geberit kumanda kapağı mutlaka vardır. Farklı renk seçenekleri sunan Geberit Alpha35 Kumanda Paneli, modern banyo tasarımlarını tamamlamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Estetik bir görüntü sunan bu kapakları, koku alma ünitesi ile birleştirerek banyodaki kötü kokuların filtrelenmesini sağlayabilirsiniz. Geberit Alpha35 kumanda paneline yapılır.com’dan ulaşabilirsiniz.

DuoFresh koku alma ünitesi, Sigma serisi kumanda kapaklarıyla kişiselleştirme imkanı sunar. Kötü kokuları kimyasal oda spreyleri yerine seramik filtresi ve filtreleme teknolojisi ile etkili bir şekilde giderir, böylece banyonuzdaki hava kalitesini artırır. Kolay erişilen bu seramik filtreyi ihtiyacınıza göre değiştirebilirsiniz. Gece loş bir ışık sağlayan yönlendirme ışığı, genel aydınlatmanın uykunuzu kaçırmasını engeller ve ışığın yoğunluğunu, süresini ayarlayabilirsiniz. DuoFresh koku alma ünitesi, kolayca monte edilebilmesi sayesinde profesyonel yardım gerektirmeden kurulabilir. Banyonuzda daima ferah ve temiz bir koku sağlamak için DuoFresh koku alma ünitesine yapılır.com’dan ulaşabilirsiniz.

Gömme Rezervuarların Tasarımı

Geberit gömme rezervuarlar alan optimizasyonu ve estetik çekiciliğe odaklanılarak tasarlanmıştır. Sarnıç duvarın arkasına gizlenmiştir ve yalnızca gömme plaka görünür durumdadır. Bu durum banyoda temiz ve düzenli bir görünüm oluşturur. Tasarım esnektir ve çeşitli duvar ve sıhhi tesisat konfigürasyonlarına uygundur. Üstelik gömme rezervuarlar her banyo stiline uyum sağlayacak çeşitli tasarım ve kaplamalara sahiptir.

Geberit gömme rezervuarlar, Geberit AquaClean akıllı klozet su bağlantısı için hazır bir boru içerir. Bu sayede, klozetinizi her zaman Geberit AquaClean akıllı klozet ile değiştirebilirsiniz. Ayrıca, Geberit gömme rezervuarlar, kokuları doğrudan klozetten alıp yok eden Geberit DuoFresh koku alma ünitesi ile uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır.

Geberit, sadece kumanda kapaklarında değil, aynı zamanda duvara montaj için güvenilir gömme rezervuarlarında da geniş bir ürün yelpazesi sunar. Bu rezervuarlar, üç farklı montaj yüksekliğinde ve yıkama için önden veya yukarıdan monte edilebilir. Her şeyin uyumlu olduğundan emin olmanız için Geberit kumanda kapakları, ilgili gömme rezervuar ile aynı ada sahiptir.

Rezervuarın monte edileceği duvarın yapısal özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır. Geberit’in çeşitli modelleri, farklı duvar tiplerine ve montaj koşullarına uygun çözümler sunar. Geberit Kombifix montaj elemanı, başarılı ses yalıtım özelliklerine sahip, son derece güvenilir bir sistemdir ve 400 kg’a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir. Tuğla duvar inşa edilmeden Kombifix elemanı ayaklar üzerine yerleştirilir ve duvar ürünün etrafına örülür. Duvarın içindeki bir alana montaj yapıldığında ise, Kombifix’in etrafındaki boşluklar montaj sistemini desteklemek için tuğlalarla doldurulur.

Geberit Duofix, alçıpan bir duvarın içine, önüne veya sağlam yapıların önüne yerleştirilebilen evrensel bir montaj sistemidir. Duvar önü montaj sistemi olarak, denge sağladığı için idealdir ve tuğla gerektirmez. Yüksekliği, entegre ayakları ve derinliği kolayca ayarlanabilir. Kendinden destekli Duofix çerçevesi, sabitleme seti ile duvara monte edildikten sonra alçı panellerle kaplanarak montaj tamamlanır.

Geberit Sigma Gömme Rezervuar

Geberit Sigma Gömme Rezervuar hem alçıpan hem tuğla duvara monte edilebilien, su haznesi duvarın içine gizlenerek banyoları şık gösteren, kullanım açısından rahat ve su tasarrufu açısından da önemli bir sistemdir. İsteğe bağlı olarak çift kademeli deşarj, start-stop özellikli deşarj veya büyük deşarj fonksiyonları kullanılabilir. AquaClean akıllı klozet bağlantısı mümkündür, montaj ve tamir işlemleri için ayrı bir ekipmana gerek yoktur. Geberit Sigma gömme rezervuar ürününe ulaşmak için yapılır.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

Geberit Alpha Gömme Rezervuar

Geberit Alpha Gömme Rezervuar, 8 cm kalınlığında olup tuğla duvarlara monte edilmek üzere tasarlanmış bir üründür. Gömme rezervuarların mucidi Geberit tarafından üretilen bu ürün, banyonuzu ferahlatırken rezervuardan kaynaklanan sesleri de en aza indirir. Duvar içine saklanan deposu sayesinde banyonuzda kalabalık yaratmaz ve kullanım açısından rahatlık sunar. Geberit Alpha gömme rezervuara yapılır.com‘dan ulaşabilirsiniz.

Geberit Gömme Rezervuarların Montajı

Geberit gömme rezervuarın kurulumu, gereken hassasiyet ve bilgi birikimi nedeniyle profesyonellere bırakılması gereken bir görevdir. Kurulum işlemi duvarda bir boşluk oluşturulmasını, rezervuarın konumlandırılmasını ve sabitlenmesini ve yıkama plakasının monte edilmesini içerir. Karmaşıklığa rağmen Geberit’in kullanımı kolay kurulum sistemleri sayesinde süreç genellikle hızlıdır. Ayrıca Geberit’in kurulumla ilgili her türlü soru için kapsamlı kurulum kılavuzları ve müşteri desteği sağladığını da belirtmekte fayda var.

Geberit gömme rezervuarlar, modern banyolar için ideal bir çözüm sunar. Kalitesi, dayanıklılığı, estetik avantajları ve su tasarrufu ile öne çıkan bu ürünler, ev kullanıcıları ve profesyonel tasarımcılar tarafından tercih edilir. Geberit’in sunduğu geniş ürün yelpazesi, her ihtiyaca ve zevke uygun çözümler sunar. Eğer banyonuzu yenilemeyi düşünüyorsanız, Geberit gömme rezervuarları mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

Benzer yazılarımız için Yapılır Blog‘u ziyaret edebilir ve onlarca yazımız içinden size uygun olanları okuyabilirsiniz. Bu ve diğer yazılarımızdaki ürünleri güvenle satın almak içinse sitemizi inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Gelecek yazılarımız için araştırmamızı istediğiniz konuları, sorularınızı ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Yorumlarınızı okuyup en kısa zamanda cevap vermeye çalışıyoruz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Duravit ME by Starck ve Happy D.2 Serileri #9859

09 Mar 2023

Duravit ME by Starck ve Happy D.2 Serileri

Dünyaca ünlü vitrifiye ürünleri tasarım ve üretim markası Duravit, yıllardır onlarca tasarımcıyla birlikte banyo serileri geliştirmektedir. Bu yazımızda, sieger design tarafından tasarlanan, 2013 yılında Red Dot tasarım ödülü alan Happy D. 2 serisi ile Philippe Starck tarafından tasarlanan ve 2016 yılında Red Dot tasarım ödülü alan ME by Starck serisinin özelliklerini inceleyeceğiz.
En İyi Banyo Markaları Nelerdir? #6346

13 Kas 2021

En İyi Banyo Markaları Nelerdir?

En iyi banyo markalarından bahsederken öncelikle seçtiğimiz markaların ürünlerinin dayanıklı ve fonksiyonel olmasına dikkat etmekteyiz. Bu yüzden bu yazımızda bahsettiğimiz markalara gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.
Hansgrohe Pulsify S 260 Duş Kolonu İncelemesi #10176

19 Nis 2023

Hansgrohe Pulsify S 260 Duş Kolonu İncelemesi

Hansgrohe Pulsify S 260 2Jet Duş Kolonu, sizlere keyifli ve konforlu bir duş deneyimi yaşatır. Yenilikçi teknolojiyi ve modern tasarımı bir araya getiren Hansgrohe'nin bu fonksiyonel duş kolonu banyonuzun gözdesi olacak.