Anasayfa » Mercek (İnceleme) » Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır?

Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır?

Duravit Sensowash tuvalet alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek. Sensowash bir çeşit klozet kapağıdır. Fakat geleneksel klozet kapaklarından çok daha fazlasıdır. Bu ürün hem sizin hem de klozetinizin daha hijyenik olmasını sağladığı için hayatınızı kolaylaştırır. Bu klozet kapağı size yeni bir klozet almışsınız hissini verecek.

Paylaş :
Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır? #5543
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 1 dk, 51 sn

Duravit Sensowash tuvalet alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek. Sensowash bir çeşit klozet kapağıdır. Fakat geleneksel klozet kapaklarından çok daha fazlasıdır. Bu ürün hem sizin hem de klozetinizin daha hijyenik olmasını sağladığı için hayatınızı kolaylaştırır. Bu klozet kapağı size yeni bir klozet almışsınız hissini verecek.

Sensowash sayesinde bizim kültürümüzde çok tanıdık olan taharet musluğuna veya ayrı bir vitrifiye elemanı olan bideye ihtiyaç kalmaz. Duşlu klozet kapağı olarak da anılan Duravit Sensowash’un birçok farklı özelliğe sahip türleri vardır. Ortam ışığına sahip Sensowash klozet kapakları sayesinde uykunuz açılmadan tuvaleti kullanabilirsiniz. Çünkü Sensowash’un gece ışığını kullandığınızda tuvaletin ışığını açmanıza gerek kalmaz ve melatonin seviyeniz düşmez.

Duravit SensoWash’ta bir kumanda aracılığıyla akan suyun şiddetini, yönünü ve hatta sıcaklığını ayarlayabilirsiniz. Bunun yanında aynı kumandayla; uzak mesafeden rezervuarı istediğiniz hacimle çalıştırabilir, kötü kokuları yok edebilir ve kurutma özelliğini çalıştırabilirsiniz. Ürünün kumandası kullanılarak klozet kapağı ısıtılabilir. Ayrıca Duravit Sensowash’un duş borusu kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir.

Duravit Sensowash tüm muhteşem fonksiyonlarının yanında çok kolay bir montaja sahiptir. Kullanıcı tarafından rahatça monte edilebilen ürün ayrıca gizli montaja sahiptir. Böylece işlevselliğinin yanında çok da şık bir klozet kapağına sahip olursunuz.

Umuyoruz ki “Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır?” başlıklı yazımızı bilgilendirici bulmuşsunuzdur. Merak ettiğiniz diğer konularla ilgili onlarca yazıya ulaşabileceğiniz blogumuz için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilirsiniz. Duravit ürünlerini ve tüm yazılarımızda bahsettiğimiz ürünleri en uygun fiyatlarla satın almak içinse Yapılır‘ı inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Görüş, öneri ve gelecek yazılarımız için fikirlerinizi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Bırakacağınız yorumlar hem bizim için hem de diğer okurlarımız için faydalı olacaktır.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (1)

🤗

Pratik (1)

😏

Detaylı (1)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Termostatik Banyo Bataryası Nedir ve Nasıl Çalışır? #817

26 Ağu 2020

Termostatik Banyo Bataryası Nedir ve Nasıl Çalışır?

Termostatik banyo bataryası suyun sıcaklığını ayarlayan bataryadır. Bu bataryalar suyun sıcaklığını istediğiniz dereceye ayarlamanızı ve bataryayı her kullandığınızda aynı sıcaklıkta kullanmanızı sağlarlar.
En İyi Banyo Aksesuarı Markaları #9521

23 Ara 2022

En İyi Banyo Aksesuarı Markaları

En iyi banyo aksesuarı markalarını bilmek banyonuzda hayatınızı kolaylaştırır ve banyonuza şıklık katar. Piyasada farklı ihtiyaç ve bütçelere göre birçok farklı banyo aksesuar markası vardır. Bu yazımızda farklı ihtiyaçlar için hangi banyo aksesuar markalarını tercih edebileceğinizi açıklamaya çalışacağız. Banyo Aksesuarı Nedir? Banyo aksesuarı, banyomuzda kişisel bakım eşyalarımızı depolamamıza ve daha rahat kullanmamıza yarayan ürünlerdir. Diş […]
Minimal Bir Mutfak İçin Dekorasyon İpuçları #11179

18 Eki 2023

Minimal Bir Mutfak İçin Dekorasyon İpuçları

Minimalizm işlevsel ve sade olmasıyla son yıllarda giderek daha popüler bir tasarım trendi haline geldi. Minimal bir mutfak tasarımının bu kadar popüler olmasının bir diğer nedeni ise minimal tasarlanmış bir ortamın kalabalık ve bunaltıcı durmaması, kolay temizlenebilmesi ve evi daha geniş gösterebilmesi. Konu mutfak tasarımı olduğunda minimal bir yaklaşım hem estetik hem de işlevsel bir alan yaratmaya yardımcı olabilir. Sadeleştirme yoluyla yaşam tarzınızı iyileştirmeye odaklanmış bu tasarım trendini siz de mutfağınıza uygulayarak minimal bir mutfak atmosferi yaratabilirsiniz. Bu yazımızda hem şık hem de verimli bir alan yaratmanıza yardımcı olacak minimal bir mutfak için bazı dekorasyon ipuçlarını tartışacağız.