Anasayfa » ISVEA Ürünleri ile Banyonuzu Yenilemek

ISVEA Ürünleri ile Banyonuzu Yenilemek

ISVEA vitrifiye ürünleri kategorisinde Akdeniz havasını banyonuza taşıyan bir İtalyan markasıdır. Çeşitli ödüllerle onurlandırılan ve İtalya'nın başarılı tasarımcıları ve mimarları ile işbirliği yapan ISVEA, özgün tasarım anlayışıyla dünya genelinde 60'tan fazla ülkede herkese hitap edebilecek çözümler sunuyor. İtalya merkezli markanın vitrifiye ürünleri ve banyo mobilyaları ile kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırırken banyolarına Akdeniz havasını taşıyacak ürün yelpazesi arasında lavabo dolapları, aynalar, musluklar, duşakabinler ve diğer banyo ekipmanları bulunmaktadır.

Paylaş :
ISVEA Ürünleri ile Banyonuzu Yenilemek #11959
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 5 dk, 38 sn

ISVEA vitrifiye ürünleri kategorisinde Akdeniz havasını banyonuza taşıyan bir İtalyan markasıdır. Çeşitli ödüllerle onurlandırılan ve İtalya’nın başarılı tasarımcıları ve mimarları ile işbirliği yapan ISVEA, özgün tasarım anlayışıyla dünya genelinde 60’tan fazla ülkede herkese hitap edebilecek çözümler sunuyor. İtalya merkezli markanın vitrifiye ürünleri ve banyo mobilyaları ile kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırırken banyolarına Akdeniz havasını taşıyacak ürün yelpazesi arasında lavabo dolapları, aynalar, musluklar, duşakabinler ve diğer banyo ekipmanları bulunmaktadır.

ISVEA markası, asıl olarak İtalya’da 1962 yılında kurulmuştur. İlk kurulduğu yıllarda vitrifiye seramik üretici olan ISVEA markası araştırma-geliştirme projeleri ve gelişen teknoloji sayesinde günümüzde vitrifiye ve banyo mobilya koleksiyonları üzerine çalışıyor. Banyoları ilham veren yaşam alanlarına dönüştürme felsefesinden yola çıkarak kullanıcıların banyodaki deneyimini geliştirecek tasarımlar sunuyorlar. Markanın belirgin özelliklerinden biri ise İtalyan tasarım geleneğine bağlı kalmasıdır. Ürünlerinde estetik ve zarafeti ön planda tutarken aynı zamanda işlevselliğe de önem verilmektedir. ISVEA ürünleri tarınıza uygun bir banyo ortamı yaratmanıza olanak sunarken ve banyo alanlarını spa benzeri mekanlara dönüştürmenize yardımcı olur.

Banyonuzu ISVEA ile Tasarlamak: Vea Cubo Rimless Asma Klozet

ISVEA Vea Cubo Rimless Asma Klozet, banyosunda estetik bir görünüm yakalarken de hijyenik bir ortam sağlamak isteyen kullanıcılar için oldukça kullanışlı bir üründür. Rimless özelliği ile klozetin iç yüzeyinde bulunan kanalın kaldırılarak düz bir yüzey elde edilmesini sağlar, bu da temizlik işlemini daha kolay hale getirir. Ayrıca Aquaplus özelliği sayesinde iç hazne dizaynı 6 litre su yerine 4 litre su kullanarak sudan tasarruf ederken etkin bir temizlik sağlar. 

SmartFix Plus teknolojisi klozetin kolay montajını sağlar ve montaj işlemi klozet kapak deliklerinden gerçekleştirilir. Standart montaj kitlerine göre daha estetik ve şık bir görünüm sunan SmartFixPlus teknolojisi sayesinde özel olarak geliştirilmiş montaj kiti ile klozeti kolayca monte edebilmenizi sağlar. Vidaların gizlendiği bu tasarım modern bir görünüm sunarken aynı zamanda daha hijyenik bir banyo ortamına sahip olmanıza yardımcı olur. ISVEA’nın uzun vadeli çalışmalarının bir ürünü olan ayrıcalıklı Clearimplus teknolojisi ise standart klozetlerin haznesinin iç yüzeyinde bulunan kanalı kardırarak düz bir yüzey oluşturur, kolay ve hijyenik temizlik sağlar. ISVEA Vea Cubo Rimless asma klozeti yapılır.com’dan satın alabilirsiniz.

ISVEA SistemaY Tezgah Üstü Lavabo

ISVEA SistemaY Tezgah Üstü Lavabo, şık ve minimal tasarımıyla banyolarınızın öne çıkan bir parçası olabilir. İnce ve zarif bir yapıya sahip Sistemay tezgah üstü lavabo, banyonusunu yenileyen ve daha modern bir görünüm yaratmak isteyen kullanıcılar için oldukça uygundur. Banyonuzun vazgeçilmez bir parçası olacak SistemaY Tezgah Üstü Lavabo, Isvea’nın 60 yıllık üretim deneyimi ve İtalyan tasarım estetiği ile birleşerek ortaya çıkmıştır.

Sharp&Slim teknolojisi sayesinde 5 mm inceliğiyle dikkat çeken bu lavabo, banyonuza modern bir hava katarken, zariflik arayan kullanıcılar için de ideal bir seçenek sunar. SistemaY tezgah üstü lavabo, banyonuzda küçük dokunuşlarla büyük değişimler yaratmanıza yardımcı olacaktır. ISVEA Sistemay Tezgah Üstü Lavabo ürününe yapılır.com’dan ulaşabilirsiniz.

ISVEA ION Tezgah Üstü Lavabo

isvea ürünleri

ISVEA ION Tezgah Üstü Lavabo, banyosunda daha şık ve gösterişli bir atmosfer yaratmak isteyen kullanıcılar için oldukça iyi bir seçenektir. Zarif tasarımı sayesinde canlı ve sofistike bir banyo ortamı ya da doğal ve sıcak bir banyo ortamı yaratmak isteyen kullanıcılar için uygun olacaktır. Evlerde ve kamusal mekanlarda kullanıma uygun olan bu ürün, her türlü banyo dekoruna kolayca uyum sağlayacak ve tezgah üstü montajıyla mobilyalarla uyumlu bir görünüm sunacaktır. Batarya ve taşma deliklerine de sahip olmadığı için temizlenmesi kolay olacaktır. Her tasarıma uyacak beyaz rekteki ISVEA ION tezgah üstü lavaboyu satın almak için yapılır.com’u ziyaret edebilirsiniz

ISVEA ION Tezgah Üstü Lavabo, ekstra 3 farklı renk ile gelerek kullanıcılara oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Her banyoya ve atmosfere uygun bu renkler banyonuza şıklık ve zerafet katacaktır. Isvea mavisi rengi, sahip olduğu retro tarzı ve cesur tasarımı ile daha sofistike ve renkli banyolar yaratmak isteyen kullanıcılar için uygun olacaktır. Terracotta rengi, daha canlı bir banyo atmosferi yaratmak ve banyoda odak noktasını banyo tezgahı ve çevresine vermek isteyen kullanıcılar için uygun olacaktır. Antrasit rengi ise daha modern ve keskin hatlara sahip banyo atmosferi yaratmak isteyen kullanıcıların severek kullanacağı bir modeldir. Banyonuzu yenilerken hangi renkleri beraber kullanmaktan emin değilseniz daha önce yazdığımız “Banyo Renk Şemaları ve Son Trendler” yazımızı okuyarak renkli ISVEA ürünlerini kullandığınız modern, cesur ya da sofistike banyo atmosferleri yaratabilirsiniz.

isvea ürünleri

ISVEA, doğal malzemeler kullanarak sürdürülebilir üretim süreçlerine önem verirken, ION Tezgah Üstü Lavabo da bu prensipler doğrultusunda üretilmiştir. Bu sayede hem çevre dostu bir seçenek sunulmuş hem de kaliteli ve dayanıklı bir ürün ortaya çıkarılmıştır. El işçiliğiyle ve desenleriyle de oldukça değerli olan ION serisi, kullanıldığı her ortamı güzelleştirmeye hazırdır. 

Artisan Edition ION koleksiyonu, geçmişten ilham alarak günümüz tasarımıyla buluşuyor ve banyolarınıza benzersiz bir şıklık katıyor. Bu koleksiyon, ISVEA’nın estetik ve kalite anlayışını yansıtarak banyo deneyiminizi özel kılıyor. Daha fazla ISVEA ürünleri için yapılır.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

Benzer yazılarımız için Yapılır Blog‘u ziyaret edebilir ve onlarca yazımız içinden size uygun olanları okuyabilirsiniz. Bu ve diğer yazılarımızdaki ürünleri güvenle satın almak içinse sitemizi inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Gelecek yazılarımız için araştırmamızı istediğiniz konuları, sorularınızı ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Yorumlarınızı okuyup en kısa zamanda cevap vermeye çalışıyoruz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Red Dot Tasarım Ödülü Alan 10 Duravit Serisi #10082

08 Nis 2023

Red Dot Tasarım Ödülü Alan 10 Duravit Serisi

Red Dot ödülü alan ürünler, üreticiler için marka itibarını arttırırken, tüketiciler içinse kaliteli ve yenilikçi ürünleri tanıtmaya yardımcı olur. Bu yazımızda Duravit'in yüksek kaliteli malzemeler, yenilikçi teknolojiler ve kullanıcı dostu tasarım anlayışı ile Red Dot Tasarım Ödülüne layık görülen on banyo serisinden bahsedeceğiz.
Banyoda Sıcaklık Kontrolü ve Önemi #11783

12 Mar 2024

Banyoda Sıcaklık Kontrolü ve Önemi

Banyo günün temposuna hazırlanmak ve günün yorgunluğunu atmak için oldukça sık uğradığımız bir mekandır. Banyonun temiz, düzenli, konforlu, tarzınızı yansıtan ve spa benzeri bir atmosfere sahip olan bir mekan olması Konforlu ve dinlendirici bir banyo ortamı yaratarak banyoda geçirdiğimiz vakit çok daha özel kılabilirsiniz. Konforlu bir banyo ortamı yaratmak için ise dikkat edebileceğiniz birçok unsur var. Bunlardan genelde en çok gözden kaçırılanlardan birisi ise banyoda sıcaklık kontrolü sağlamaktır. İster rahatlatıcı bir banyo yapıyor olun ister güne hazırlanıyor olun, banyonuzu kullanmak istediğinizde doğru ve istenilen sıcaklığa sahip olmak banyodaki deneyiminizi büyük ölçüde artırabilir. Bu yazımızda banyoda sıcaklık kontrolünün önemi ve banyoda sıcaklık kontrolü sağlayabilmek için bazı püf noktalardan bahsedeceğiz.
Fotoselli ve Bas Aç Bataryalar ve Tercih Etmek için 5 Neden #94

25 Haz 2020

Fotoselli ve Bas Aç Bataryalar ve Tercih Etmek için 5 Neden

Fotoselli ve bas aç gibi bataryaların neden bu kadar revaçta olduğunu ve neden sizin de bu tür muslukları seçmeniz gerektiğini bu yazımızda anlatacağız.