Anasayfa » En İyi Batarya Markaları Nelerdir?

En İyi Batarya Markaları Nelerdir?

Bu yazımıda sizlere yerel ve uluslararası en iyi batarya markalarını tanıtacağız ve neden bu markaları tercih etmeniz gerektiğini açıklayacağız.

Paylaş :
En İyi Batarya Markaları Nelerdir? #6897
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 7 dk, 27 sn

En iyi batarya denince hepimizin aklına gelen belli başlı markalar vardır. Ülkemizde tasarlanan ve üretilen birçok kaliteli batarya markası bulunmasının yanında ülkemizde uluslararası batarya markalarına da ulaşmak mümkündür. Bu yazımıda sizlere yerel ve uluslararası en iyi batarya markalarını tanıtacağız ve neden bu markaları tercih etmeniz gerektiğini açıklayacağız.

En İyi Batarya Markası Nasıl Seçilir?

En iyi batarya markasını seçmek için önce batarya markaları hakkında bilgi edinmeniz gerekir. Bir bataryanın bir kullanıcı için uygun olması illa ki sizin ihtiyaçlarınıza da cevap vereceği anlamına gelmez. Bu yüzden birkaç markanın ve serinin özelliklerini öğrenerek ihtiyaçlarınızı karşılayacak markayı ve ürünü rahatça bulabilirsiniz. Bu yazımızı okuyarak ülkemizde en çok tercih edilen birkaç batarya markasına yakından bakabilir ve kendi kararınızı verebilirsiniz.

En İyi Batarya Markaları

Bu başlığımızın altında en iyi batarya markalarına daha yakından bakabilirsiniz.

Hansgrohe

1901 yılında Almanya’da Hans Grohe tarafından kurulmuş olan Hansgrohe şirketi başta 3 kişilik bir operasyon olarak iş hayatına başlamıştır. Tam 120 yıllık tecrübeye sahip olan Hansgrohe günümüzde tüm dünya tarafından tanınan ve güvenilen bir marka haline gelmiştir. Hans Grohe; işe pirinç tava, soba borusu ve saat parçaları gibi metal ürünleri işleyerek başlamıştır. Daha sonra dönemin modası olan kalay duş kabinlerini üretmeye başlamıştır ve duşlar konusunda özelleşmeye devam etmiştir.

En İyi Batarya
Hansgrohe Ecostat Termostatik Banyo Bataryası

1928 yılında Hans Grohe’nin icadı olan el duşları, çok yönlü olmaları sebebiyle daha yaygın olan tepe duşlarının yerini almışlardır. Hans Grohe ilerleyen yaşına rağmen icatlarına devam edip ve 50’li yıllarda, hayatımızı kolaylaştıran duş kolonunu bulmuştur. El duşunu istenilen yüksekliğe takmayı sağlayan bu aparat artık banyolarımızda vazgeçilmezlerimiz arasında.

Günümüzde tüm dünyada en iyi batarya markalarından biri olan Hansgrohe bu ününü kalitesine borçludur. Duş armatürlerinden eviye bataryalarına geniş bir yelpazede ürüne sahip olan marka şık tasarımlarıyla da dikkat çekmektedir. Banyonuza değer katan Hansgrohe’nin ürünleri tam 5 yıl garantiye sahip. Rahat bir duş keyfi ve su tasarrufu için sizlere Hansgrohe Ecostat Termostatik Banyo Bataryası‘nı önerebiliriz.

Artema

En iyi batarya markalarından bahsederken Artema markasını unutamayız. Ülkemizin gururu olan markalardan biri olan Artema, bir Eczacıbaşı Holding girişimidir. Markaya yakından bakalım:

Eczacıbaşı; 1942 yılında İstanbul Kartal’da, savaş nedeniyle ekonominin ve uluslararası ticaretin son derece durağan olduğu bir zamanda yerel ihtiyaçlara cevap verebilmek adına Dr. Nejat F. Eczacıbaşı tarafından seramik süs ve mutfak malzemeleri üretmek üzerine kurulmuş bir girişimdi. İlerleyen zamanlarda şirket, sadık müşterilerinin talepleri doğrultusunda ürün yelpazesini genişleterek vitrifiye elemanları üretmeye (Vitra) ve sonrasında da armatür (Artema) üretmeye başlamıştır. Banyoyu baştan sona döşemeyi ve donatmayı hedefleyen Eczacıbaşı, bunun için Artema markasını kurmuştur. “Aç-kapa Artema” sloganıyla tanınan marka, bu sloganla ürünlerinin yıllar boyunca ve tek elle kullanılabileceğini belirtmektedir.

En İyi Batarya
Artema Maestro Pro Eviye Bataryası

Günümüzde artık alışık olduğumuz tek kollu bataryayı Türkiye’ye ilk getiren marka olan Artema, banyo bataryaları dışında; mutfak bataryaları, duş armatürleri ve 1995 yılından beri de banyo aksesuarları üretmektedir. Türkiye’nin en bilinen armatür markası olmanın yanı sıra Türk Standartları Enstitüsü tarafından “TSE Yıldız” ve “TSE Çift Yıldız” belgesini sektöründe almaya hak kazanan tek üretici olmuştur.

Artema’nın birbirinden şık sayısız batarya modeli mevcuttur. Biz bu yazımızda sizlere mutfakta işinizi kolaylaştırırken hijyen sağlamanıza yardım edecek spiralli eviye bataryası Artema Maestro Pro Eviye Bataryası‘nı öneriyoruz. Spiralli başlığı sayesinde suyu istediğiniz yere uzatabilirsiniz.

Newarc

Cesur stillerin markası Newarc 45 yıllık armatür tecrübesi sayesinde müşterilerinin tüm istek ve ihtiyaçlarına cevap veriyor. Son teknolojiyi yakından takip eden firma, çevreye ve müşterilerinin sağlığına karşı olan sorumluluğunu da unutmuyor.

En İyi Batarya
Newarc Aqua Duş Ünitesi

Newarc kendi bünyesindeki kalite kontrol programı sayesinde ürünlerini uzun ömürlü olacak şekilde üretiyor. Markanın üstün kaliteye sahip ürünleri hem yurt içi hem de yurt dışında büyük beğeni kazanıyor. Özellikle markanın çeşitli stillerdeki armatürleri başta Orta Doğu ve Balkan ülkeleri olmak üzere 30’dan fazla ülkeye ihraç ediliyor.

Newarc markasının üstün kaliteye sahip ürünleri birçok büyük inşaat firması tarafından büyük projeleri için tercih edilmektedir. Ürünlerine son derece güvenen markanın ürünleri 2 sene garantilidir. Hem geniş bir yelpazede ürün sunmaları hem de garantileri sayesinde Newarc ürünlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Çağdaş bir banyo tercih ediyorsanız sizlere Newarc Aqua Duş Ünitesi‘ni öneriyoruz. Bu duş ünitesinde hem tepe duşu hem de el duşu bulunmaktadır. Newarc Aqua Banyo Bataryasını da sete ekleyerek çok şık bir duş kombinasyonu oluşturabilirsiniz.

Creavit

Creavit Ducky Ficus Lavabo Bataryası

Creavit markasının ana firması olan Çanakcılar Şirketler Gurubu, 1960’lı yıllarda ufak bir atölyede mozaik tuvalet taşı üreterek banyo piyasasına adım atmıştır. Bugün binden fazla çalışana sahip olan ve Çanakcılar Şirketler Gurubu’nun gücünü arkasına alan Creavit, estetik kaygısının yanında sağlığa, kaliteye ve doğallığa da çok önem veriyor.

Marka, tasarımlarıyla göze hitap ederken asıl amacı olan fonksiyonelliği de unutmuyor. Şu ana kadar birçok tasarım ödülüne layık görülen marka, birçok yerel ve uluslararası tasarımcıyla çalışarak dünya markalarıyla rekabet etmektedir. Creavit vitrifiye elemanlarının yanında armatür ve çeşitli banyo aksesuarları da üretmektedir. Ayrıca ürettiği ürünleri hem Türkiye pazarına hem de yurt dışı pazarına sunan marka gömme rezervuar ve rezeruar iç takımları konusunda da uzmandır.

Çocuklarınıza el yıkamayı sevdirmek ve doğru tuvalet alışkanlıkları kazandırmak istiyorsanız Creavit Ducky Ficus Lavabo Bataryası tam size göre. Sarı rengi ve kolay kullanımıyla bu lavabo bataryası çocuklarınızın ilgisini çekecek.

Suyun içerisindeki bulunan mineraller vitrifiye ürünlerinde ve bataryalar sıklıkla kireç lekelerine sebep olur, bu renkli batarya ve vitrifiye ürünlerinde de aynıdır. Fakat sıklıkla kullandığımız bataryaların aksine renkli bataryalar ve vitrifiye ürünleri için daha dikkatli olmalıyız. Rengini solduracak ve zamanla aşındıracak kimyasal ürünleri kullanmamalısınız, temizliği daha sık yaparak ürünlerinizin ömrünü uzatabilirsiniz. Özellikle kimyasal ürünlerle temizlik yapıldıktan ve durulandıktan sonra kuru yumuşak bir mikrofiber bez ile ürünlerinizi kurulayabilir ve leke oluşumunu en aza indirebilirsiniz. ‘Musluk ve Bataryadaki Kireç Nasıl Temizlenir?’ yazımıza göz atarak daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

En İyi Batarya Markalarından Hangisini Tercih Edeceksiniz?

Bu yazımızda sizlere en iyi batarya markalarını tanıtmaya çalıştık. Herkesin tercih ettiği veya evinde olduğu için özelliklerini bildiği batarya markaları vardır. Siz de tercih edeceğiniz veya ilginizi çeken marka veya ürünü yorumlara bırakabilirsiniz. Böylece hem diğer okuyucularımıza hem de bize yardımcı olabilirsiniz.

Umarız “En İyi Batarya Markaları Nelerdir?” başlıklı yazımız ilginizi çekmiştir. Banyo ve mutfak dekorasyonu eviniz için yapacağınız bir yatırımdır, bu yüzden öncesinde iyi bir araştırma yapmak gerekir. Bu ve bunun gibi yazılarımızla sizin araştırmalarınıza yardımcı olmaya çabalıyoruz. Benzer yazılarımız için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilir ve onlarca yazımız içinden size uygun olanları okuyabilirsiniz. Bu ve diğer yazılarımızdaki ürünleri güvenle satın almak içinse Yapılır‘ı inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Gelecek yazılarımız için araştırmamızı istediğiniz konuları, sorularınızı ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Yorumlarınızı okuyup en kısa zamanda cevap vermeye çalışıyoruz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (4)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

En İyi Batarya Markaları Nelerdir? için 2 yorum yazıldı

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Duravit Starck Serisine Yakından Bakalım #6792

11 Oca 2022

Duravit Starck Serisine Yakından Bakalım

Duravit Starck serileri Philippe Starck tarafından tasarlanan ve vitrifiye ürünleri, banyo mobilyaları ve banyo aksesuarlarını kapsayan; tüm banyolarla uyumlu banyo elemanları serileridir. Çağdaş çizgilere sahip olan Starck kendi içinde birçok farklı seriye ayrılmaktadır. Günümüzde en çok karşımıza çıkan seriler en yeni Starck serileridir: Starck 3 ve Stack T. Bu yazımızda sizlere Duravit Starck serilerinden bahsedip neden banyonuzda bu ürünleri tercih etmeniz gerektiğini anlatacağız.
RoomGPT ile Odalarınızı Tasarlamak #10405

13 May 2023

RoomGPT ile Odalarınızı Tasarlamak

Sürekli değişen dekorasyon trendleri ile evinizi yenilemekte zorlanabilirsiniz. Evinizi dekore etmek istediğiniz trendi seçmeden önce evinizde nasıl duracağını da görmek iyi olabilir. Bir Vercel ürünü olan yapay zeka RoomGPT ile tüm bunları odanızın bir fotoğrafını yükleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Evinizi yeniden tasarlamak istiyorsanız ve bütçeniz bir tasarımcı tutmak için yeterli değil ise RoomGPT modern, minimalist, profesyonel, tropik ve vintage olmak üzere 5 farklı tarzda evinizdeki her odanızı tasarlamanıza yardımcı olacaktır. Sizin için bu yazımızda bu yapay zeka aracının ne olduğunu, nasıl kullanacağınızı ve odalarınızı nasıl baştan yaratabileceğinizden bahsedeceğiz.
En İyi Gömme Rezervuar Markaları Hangileri? #7373

25 Oca 2022

En İyi Gömme Rezervuar Markaları Hangileri?

Piyasada birçok markanın gömme rezervuarlarını görebilir ve satın alabilirsiniz. Farklı ihtiyaçlar için farklı markaların gömme rezervuarları uygun olabilir. Bu yazımızda hangi gömme rezervuarı tercih etmeniz gerektiğini anlatacağız.