Anasayfa » Hansgrohe Pulsify S 260 Duş Kolonu İncelemesi

Hansgrohe Pulsify S 260 Duş Kolonu İncelemesi

Hansgrohe Pulsify S 260 2Jet Duş Kolonu, sizlere keyifli ve konforlu bir duş deneyimi yaşatır. Yenilikçi teknolojiyi ve modern tasarımı bir araya getiren Hansgrohe'nin bu fonksiyonel duş kolonu banyonuzun gözdesi olacak.

Paylaş :
Hansgrohe Pulsify S 260 Duş Kolonu İncelemesi #10176
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 5 dk, 21 sn

Hansgrohe markasına ait Pulsify S 260 2Jet duş kolonu iF ve Reddot Design Award alan ve takdire layık görülen bir tasarıma sahiptir. Bu duş kolonunu bu kadar özel kılan ise sunduğu deneyimdir. Pulsify S duş kolonunu kullanarak 4 farklı su akış modu ile farklı bir duş deneyimi yaşarsınız. Kendini kendini kurutması, kolay bir kireç arındırma temizliği sağlaması, termostatın soğuk kalması gibi bir çok özelliğe sahip olan Hansgrohe Pulsify S duş kolonu; duş almayı daha özel kılmakla birlikte gündelik yaşamınızı daha da kolaylaştırır. Minimal ve sade bir tasarımı ile banyonuza katacağı atmosfere bayılacaksınız. Sizin ve sevdikleriniz için mükemmel bir seçim olacak Hansgrohe markasının Pulsify S duş kolonunu inceleyeceğiz.

Hansgrohe Pulsify S 260 Duş Kolonu

Ürün Özellikleri

Sitemizden sipariş verebileceğiniz Hansgrohe Pulsify S 260 2Jet Duş Kolonu sigortlalı gönderim ile adresinize en kısa zamanda ulaştırılır. Tepe duşu, el duşu, duş termostatı, duş barı ve duş hortumundan oluşan bir paketle gelir ve aynı zamanda montaj klavuzu ve malzemeleri de siparişinize dahil edilir.

Sürekli akım su ısıtıcıları için uygundur ve geri akışa karşı güvenlidir. 3 fonksiyonun aynı anda kullanılması ile vücudunuzda her yere ulaşabilir ve masaj etkisi sağlayabilirsiniz. Kısaltılabilen dikey boru ile banyonuzun yüksekliğine göre ayarlanabilme imkanı sunar. Grafit yüzeylerden oluşan Pulsify S 260 2Jet duş kolonu, gayet dayanıklı ve sıvı tutmayan bir özelliğe sahiptir. Bu sayede temizliği daha kolaydır ayrıca siz ve sevdikleriniz için hijyenik bir duş kolonu seçimi olur. Çıkarılabilir el duşu başlığı sayesinde vücudunuzun her yerine ulaşma imkanı sağlar. Sadece duş kabinlerinde değil aynı zamanda küvetlerinizde de kullanarak daha çeşitli yıkanma alanı oluşturabilirsiniz. Montajı ise zor değildir. Aplike montaj türü sayesinde sadece bir matkap ve dübel ile kırma dökme işlemi yapmadan kolayca monte edebilirsiniz.

El duşunda PowderRain, IntenseRain ve Masaj spreyi özelikleri bulunur. PowderRain sprey tipini vücudunuzda daha yumuşak bir yağmur hissetmek için kullanabilirsiniz. IntenseRain sprey tipi ise PowderRain sprey tipine kıyasla daha hızlıdır, sizi harekete geçirir ve size enerji verir. Masaj spreyi ise daha yumuşak ve masaj etkisi veren bir sprey tipidir. Bu sprey tipini çocuklarınız için kullanabilirsiniz. İstediğiniz sprey tipini el duşunda bulunan buton ile bir tıkla değiştirebilirsiniz, böylece daha kullanışlı ve pratik bir duş deneyimi yaşarsınız.

Tepe duşu sprey tipleri ise PowderRain ve İntense PowderRain olarak ikiye ayrılır. PowderRain el duş tipiyle aynı özelliklere sahiptir. Tepe duşunda olması ile gerçek bir yağmur deneyimi yaşamanızı sağlar. Intense PowderRain ise daha yoğun bir su akışı sağlar. İncecik su damlaları ile cildinizde vereceği hisse bayılacaksınız. Termostattaki butonlar ile kontrol edebileceğiniz sprey tipleri ve 3 farklı fonksiyonu bir arada kullanma özelliği ile bir spadan farksız bir banyoya sahip olursunuz.

Banyonuzda maksimum konforu sağlamak için Pulsify S duş kolonunu tercih edin.

QuickClean Özelliği

Duş başlıkları içerisinde biriken kireç, tortu ve kirler yüzünden temizlenmesi zor ve zahmetlidir. Bununla birlikte cildimizde sivilce, alerji ve kaşıntı gibi problemlere yol açabilir. Yenilikçi ve modern tasarıma sahip duş başlığı sayesinde kireç, tortu ve kirlerden kurtulmayı daha kolay hale getirir ve su kalitesini arttırır. QuickClean özelliği ile sadece silikon uçları ovarak kireçlerden ve tortulardan kurtulabilir ve daha keyifli bir kullanım elde edebilirsiniz. Bu sayede sürekli temiz kalan bir duş başlığınız ve sağlıklı bir cildiniz olur.

XXL Performans

Tepe duşunun geniş olması sayesinde su, vücudunuzun her yerine eşit bir sekilde dağılır. 100 ila 600 mm çapa sahip tepe duşu, duş alırken bir yağmur altında hissetmenizi sağlayan akış çeşitleri ile su kullanımını az tutarak mükemmel rahatlama ve benzersiz bir deneyim sağlar.

Water Flow Control

Termostat hassas bir şekilde su ve ısı ayarı yapabilmenizi sağlayan teknolojiye sahiptir. Termostatta bulunan emniyet butonu sıcaklık ayarlarının yanlışlıkla değişmesinin önüne geçerek çok daha güvenli bir duş ortamı sağlamış olur. Su kaynaklarını daha verimli kullanır ve tasarruf etmenize yardımcı olur. Tek bir tuş ile yumuşak su akışı sağlayarak çocuklarınızın cildine masaj etkisi verebilirsiniz. Böylece Pulsify S 260 duş kolonu siz ve çocuklarınızın favorisi olur.

CoolContact Termostat

Termostatı aşırı ısınmaktan koruyarak siz ve çocuklarınız için daha güvenli hale getiren soğutma teknolojisi sayesinde endişelenmeden duş alabilirsiniz. Termostatın tasarımı da aynı zamanda duşunuzda yeni bir alan yaratarak eşyalarınızı koymanızı veya tutunmanızı sağlayabilir. Özellikle engelli, yaşlı bireyler ve çocuklar için daha pratik bir kullanım sağlamış olur. Grafit yüzeyi ile kolay temizlik sağlayarak sıvı tutmaz. Banyonuzda konforu arttıran bu termostat sayesinde siz ve sevdikleriniz için çok daha güvenli ve konforlu bir banyoya sahip olursunuz.

Bir raf olarak kullanabileceğiniz termostat ile banyonuzu güzelleştirin.

Fast Drain Duş Başlığı

Su kesildiğinde damlama yapmayı önleyen özelliği sayesinde tepe duşunun kuru kalmasını sağlar. Bununla birlikte tepe duşu kireç ve tortu toplamaz ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Her zaman temiz akan su ile cildiniz her duştan sonra yumuşak ve sağlıklı olacaktır.

Benzer yazılarımız için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilir ve onlarca yazımız içinden size uygun olanları okuyabilirsiniz. Bu ve diğer yazılarımızdaki ürünleri güvenle satın almak içinse sitemizi inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Gelecek yazılarımız için araştırmamızı istediğiniz konuları, sorularınızı ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Yorumlarınızı okuyup en kısa zamanda cevap vermeye çalışıyoruz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (1)

🤗

Pratik (1)

😏

Detaylı (4)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (1)

😜

Eğlenceli (1)

😲

Şaşırtıcı (1)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Duravit Zencha ve Duravit White Tulip Serileri #10011

01 Nis 2023

Duravit Zencha ve Duravit White Tulip Serileri

Bu yazımızda, tasarım ve teknolojiyi bir araya getiren üst segment vitrifiye markalarından Duravit'in, tasarımcı Sebastian Herkner tarafından geleneksel japon ritüellerinden ve japon el işçiliğinden ilhamla tasarlanan Duravit ZenCha serisinden ve Red Dot Tasarım Ödüllü tasarımcı Philippe Starck tarafından açmakta olan bir lale silüetinden esinlenerek tasarlanan Duravit White Tulip serisinden bahsedeceğiz.
İskandinav Stili Nedir? #11355

13 Ara 2023

İskandinav Stili Nedir?

İskandinav stil, sade, işlevsel ve doğal unsurları içeren bir iç mekan tasarım tarzını ifade eder. Bu tasarım, minimalist bir yaklaşımı benimser ve nötral tonlardaki renk paleti ile tanınır.Bu yazımızda; hygge, lagom, sisu ve friluftsliv gibi kavramların, İskandinav stilini nasıl biçimlendirdiğini inceliyoruz.
Duravit Markasını Tercih Etmek için Tam 10 Neden #4045

05 Haz 2021

Duravit Markasını Tercih Etmek için Tam 10 Neden

Duravit kalitesi ve şık tasarımları sayesinde evlerine özen gösteren kullanıcıların vazgeçilmez markalarındandır. Peki özellikle bu markayı bu kadar vazgeçilmez kılan nedir? Bu yazımızda sizlere bu sorunun cevabını vereceğiz ve yazıyı okumayı bitirdiğinizde siz de Duravit'in neden bu kadar tercih edildiğini anlamış olacaksınız.