Anasayfa » Hansgrohe Duş Kanalları İncelemesi

Hansgrohe Duş Kanalları İncelemesi

Hansgrohe duş kanalları kaliteleri ve şıklıklarıyla dikkat çekmektedirler. Hansgrohe; batarya ve armatürleriyle tanıdığımız, kalitesine güvendiğimiz bir markadır. Almanya'da doğmuş olan Hansgrohe, üstün Alman mühendislik tecrübesine sahiptir. Bu yazımızda; Hansgrohe markasının tesisattaki uzun tecrübesini nasıl duş kanallarının tasarımına ve üretimine de taşıdığını yakından göreceğiz.

Paylaş :
Hansgrohe Duş Kanalları İncelemesi #8075
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 4 dk, 51 sn

Hansgrohe duş kanalları kaliteleri ve şıklıklarıyla dikkat çekmektedirler. Hansgrohe; batarya ve armatürleriyle tanıdığımız, kalitesine güvendiğimiz bir markadır. Almanya’da doğmuş olan Hansgrohe, üstün Alman mühendislik tecrübesine sahiptir. Bu yazımızda; Hansgrohe markasının tesisattaki uzun tecrübesini nasıl duş kanallarının tasarımına ve üretimine de taşıdığını yakından göreceğiz.

Hansgrohe’nin Tarihi

1901 yılında çeşitli metal ürünleri işleyerek başlayan Hansgrohe; günümüzde küresel pazardaki en ünlü batarya ve duş armatürü üreticisi haline gelmiştir. 3 kişilik bir operasyon olarak başlayan şirket ilerleyen zamanlarda dönemin modasına uygun olarak kalay duş panelleri üretmeye geçiş yapmıştır.

1900’lerin başında ev içi banyolar yeni yeni inşa edilmeye başlamıştı fakat bu hala pahalı ve lüks bir tercihti. Hans Grohe banyolara küvet yerine duş seçeneği getirerek banyoların maliyetini düşürmüştür. 1928 yılında el duşunu tepe duşuna bir alternatif olarak piyasaya sunmuş ve başarılı olmuştur. Bir süre sonra ise Hansgrohe tamamen banyo bataryaları ve duş armatürleri üretmeye yönelmiştir. Duş kanalları üretiminde ise geniş yelpazesindeki diğer ürünlere göre daha yeni olan Hansgrohe markası 120 yıllık tecrübesini bu alanda da göstermektedir.

Duş Kanalı Nedir?

Duş kanalı; yıkanma alanlarında kullanılan gider çeşitleridir. Genellikle ıslak oda gibi alanlarda kullanılan duş kanalları geniş yüzeyleri sayesinde suyun daha çabuk atılmasını sağlarlar. Islak odalarla ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayarak “Islak Oda Nedir, Nasıl Kurulur ve Nelere İhtiyaç Duyulur?” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Duş kanalları, duş alanlarında biriken suyun atılmasına yarayan süzgeçlerdir. Duş kanalları, klasik süzgeçlere göre daha geniştirler. Böylece suyu daha çabuk toplarlar ve duşta suyun birikmesini önlerler. Duş kanallarının kapak kısımları çıkarılarak kolayca temizlenebilir. Eğer duşunuzu yenilemeyi düşünüyorsanız duşunuza duş kanalı yerleştirerek çok daha modern ve şık bir hava yakalayabilirsiniz. Hansgrohe duş kanalları da kullanım kolaylıkları ve koku önleyici teknolojileri sayesinde tercih edilmektedirler.

Duş kanallarıyla ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayarak “Yer Süzgeçleri ve Duş Kanalları Nasıl Çalışır?” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Hansgrohe Duş Kanalları

Hansgrohe duş kanalları son teknoloji sifon sistemlerinden yararlanırken sade tasarımıyla da tüm banyoların gözdesi olacaktır. Duş kanalı ızgarası kesilebildiği için birçok farklı boydaki duş alanları için uygunlardır. Duş kanalının patentli Dryphonsifonu ise özel tasarımı sayesinde sade bir tasarıma sahip olmasına rağmen kokuyu ve geri tepmeleri önler. Ayrıca suyun son derece hızlı bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Hansgrohe RainDrain

Hansgrohe markasının duş kanalları için duş kanalı ve ızgara çözümü olan RaindDrain; banyonuzu güzelleştirirken fonksiyonelliğiyle de hayatınızı kolaylaştırır. Her ihtiyaça cevap veren RainDrain duş kanalları; güvendiğiniz Hansgrohe kalitesini duş giderlerinize taşıyacak. Bunun yanında RainDrain duş kanalları hem birçok farklı boy seçeneği sunar hem de ihtiyaç duyulan durumlarda kesilebilirler.

RainDrain Match

RainDrain Match’in her ihtiyacınız için 6 farklı kaplaması vardır. Fakat bu kaplamalardan hiçbiri sizin için uygun değilse bu duş kanalını ıslak odanızda kullandığınız fayansla kaplayabilirsiniz. Bu duş kanalında su, paslanmaz çelik duş kanalı ızgarasının altında bulunan eğim sayesinde rahatça sifona iletilir. Duvar kenarına veya duş zemininde istediğiniz yere monte edilebilen RainDrain Match yalıtım keçesi sayesinde duş alanının su yalıtımına yardım sağlar.

RainDrain Rock

Doğal taş zeminle kaplanmış duş alanları için uygun olan RainDrain Rock’ı 40 mm’ye kadar olan mermer gibi daha kalın fayans çeşitleriyle kaplayabilirsiniz. RainDrain Rock altı farklı boyda temin edilebilir ve her iki tarafından 50 mm kısaltılabilir.

RainDrain Flex

Eğimli üst yüzeyi ile dikkat çeken duş kanalı RainDrain Flex size duş alanınızı tasarlarken özgürlük sağlar. Hansgrohe RainDrain Flex duş kanalları fazla derinliğe ihtiyaç duymadıkları için yeni inşaatların yanında, tadilat/yenileme çalışmalarında da rahatlıkla kullanılabilirler. RainDrain Flex duş kanalını duvar kenarına ya da duş zemininde istediğiniz konuma yerleştirmeniz mümkündür. Eğimli yüzeyi ve Dryphon teknolojisi sayesinde yüksek tahliye performansına sahiptir. Ayrıca bu duş kanalı herhangi bir yükseklik farkı yaratmadığı için duş alanında hareket özgürlüğü sağlanır.

Dryphon

Patentli Dryphon teknolojisi sayesinde duş kanallarınız artık tıkanmayacak. Bu teknoloji sayesinde duş kanalından dakikada 60 litre su tahliye edilebilir. Dryphon diğer sifonlar gibi kokuyu önlemek için sudan faydalanmak yerine kapak görevi gören silikon bir membrandan faydalanır.

Patentli Dryphon teknolojisi

Umuyoruz “Hansgrohe Duş Kanalları İncelemesi” başlıklı yazımız Hansgrohe duş kanalları ile ilgili sizi yeterince bilgilendirmiştir. Bu yazımızı beğendiyseniz, benzer yazılarımız için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilirsiniz. Onlarca yazımızdan birkaçı mutlaka ilginizi çekecektir. Yazılarımızda bahsettiğimiz ürünleri en uygun fiyatlarla ve güvenle satın almak içinse Yapılır‘ı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Soru, öneri ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakırsanız size en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (1)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Dyo Markasını Neden Tercih Etmelisiniz? #5137

14 Ağu 2021

Dyo Markasını Neden Tercih Etmelisiniz?

Günümüzde piyasada neredeyse onlarca farklı boya markası var. Bunların arasından Dyo markasını ayıran özellikler nedir? Yazımızda bu soruyu cevaplıyoruz.
Gömme Rezervuar Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz? #7787

01 Mar 2022

Gömme Rezervuar Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Yazımızda gömme rezervuar seçimi yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve hangi kriterlere göre seçim yapmanızı anlatacağız. Gömme rezervuar satın almadan önce bu yazıyı okumak doğru ürünü satın almanıza yardımcı olacaktır.
En İyi Duş Başlığı Markaları Nelerdir? #5898

02 Eki 2021

En İyi Duş Başlığı Markaları Nelerdir?

Bu yazımızda en iyi duş başlığını satın almanız için yardımcı olacağız. Bunun için de yazımızda sizlere en iyi duş başlığı markalarını tanıtacağız. Sizlere bu yazımızda tanıtacağımız duş başlıkları hem kaliteli hem de dayanıklı ürünler.