Anasayfa » Mercek (İnceleme) » Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır?

Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır?

Duravit Sensowash tuvalet alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek. Sensowash bir çeşit klozet kapağıdır. Fakat geleneksel klozet kapaklarından çok daha fazlasıdır. Bu ürün hem sizin hem de klozetinizin daha hijyenik olmasını sağladığı için hayatınızı kolaylaştırır. Bu klozet kapağı size yeni bir klozet almışsınız hissini verecek.

Paylaş :
Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır? #5543
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 1 dk, 51 sn

Duravit Sensowash tuvalet alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek. Sensowash bir çeşit klozet kapağıdır. Fakat geleneksel klozet kapaklarından çok daha fazlasıdır. Bu ürün hem sizin hem de klozetinizin daha hijyenik olmasını sağladığı için hayatınızı kolaylaştırır. Bu klozet kapağı size yeni bir klozet almışsınız hissini verecek.

Sensowash sayesinde bizim kültürümüzde çok tanıdık olan taharet musluğuna veya ayrı bir vitrifiye elemanı olan bideye ihtiyaç kalmaz. Duşlu klozet kapağı olarak da anılan Duravit Sensowash’un birçok farklı özelliğe sahip türleri vardır. Ortam ışığına sahip Sensowash klozet kapakları sayesinde uykunuz açılmadan tuvaleti kullanabilirsiniz. Çünkü Sensowash’un gece ışığını kullandığınızda tuvaletin ışığını açmanıza gerek kalmaz ve melatonin seviyeniz düşmez.

Duravit SensoWash’ta bir kumanda aracılığıyla akan suyun şiddetini, yönünü ve hatta sıcaklığını ayarlayabilirsiniz. Bunun yanında aynı kumandayla; uzak mesafeden rezervuarı istediğiniz hacimle çalıştırabilir, kötü kokuları yok edebilir ve kurutma özelliğini çalıştırabilirsiniz. Ürünün kumandası kullanılarak klozet kapağı ısıtılabilir. Ayrıca Duravit Sensowash’un duş borusu kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir.

Duravit Sensowash tüm muhteşem fonksiyonlarının yanında çok kolay bir montaja sahiptir. Kullanıcı tarafından rahatça monte edilebilen ürün ayrıca gizli montaja sahiptir. Böylece işlevselliğinin yanında çok da şık bir klozet kapağına sahip olursunuz.

Umuyoruz ki “Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır?” başlıklı yazımızı bilgilendirici bulmuşsunuzdur. Merak ettiğiniz diğer konularla ilgili onlarca yazıya ulaşabileceğiniz blogumuz için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilirsiniz. Duravit ürünlerini ve tüm yazılarımızda bahsettiğimiz ürünleri en uygun fiyatlarla satın almak içinse Yapılır‘ı inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Görüş, öneri ve gelecek yazılarımız için fikirlerinizi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Bırakacağınız yorumlar hem bizim için hem de diğer okurlarımız için faydalı olacaktır.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (1)

🤗

Pratik (1)

😏

Detaylı (1)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

En İyi Lavabo Markaları Hangileri? #9310

20 Eki 2022

En İyi Lavabo Markaları Hangileri?

Bu yazımızda piyasadaki sayısız lavabo markası arasında en iyi olanları inceleyip neden en iyilerin bu markalar olduğunu açıklayacağız.
Hüppe Duş Kanalları ve Yer Süzgeçleri #6415

24 Kas 2021

Hüppe Duş Kanalları ve Yer Süzgeçleri

Son derece kaliteli ürünleriyle tanınan Hüppe özellikle banyo giderleri, süzgeçler ve duş kanalları konusunda özelleşmiştir. Bunun yanında marka, duş aksesuarları ve yıkanma alanları üretiminde de çok başarılıdır.
Geometrik Formların Banyo Tasarımında Kullanımı #11192

25 Ara 2023

Geometrik Formların Banyo Tasarımında Kullanımı

Geometrik formlar; renk, desen ve malzeme seçimiyle birleştirilerek; minimalist, canlı, sofistike veya doğal banyo tasarımlarının oluşturulabilir. Bu yazıda banyo tasarımında geometrik formların kullanımının, modern ve etkileyici bir atmosfer oluşturmak için nasıl önemli bir rol oynadığı ele alınmaktadır. Geometrik şekillerin duvar kaplamalarından mobilyalara kadar geniş bir yelpazede kullanılarak banyonuzun estetik ve fonksiyonel açıdan nasıl zenginleştirilebileceğine gelin birlikte bakalım.