Anasayfa » D-Neo Serisine Yakından Bakalım

D-Neo Serisine Yakından Bakalım

D-Neo sade ve geometrik tasarımlarıyla tüm banyolarla uyum sağlayan bir banyo serisidir. Duravit markasına ait bu seri şık çizgileriyle tasarım tutkunlarını etkilerken kullanıcıların hayatını da kolaylaştırıyor. Vitrifiye ürünleri, yıkanma alanları, banyo bataryaları ve banyo mobilyalarından oluşan bu seriye gelin yakından bakalım.

Paylaş :
D-Neo Serisine Yakından Bakalım #8029
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 5 dk, 28 sn

D-Neo sade ve geometrik tasarımlarıyla tüm banyolarla uyum sağlayan bir banyo serisidir. Duravit markasına ait bu seri şık çizgileriyle tasarım tutkunlarını etkilerken kullanıcıların hayatını da kolaylaştırıyor. Vitrifiye ürünleri, yıkanma alanları, banyo bataryaları ve banyo mobilyalarından oluşan bu seriye gelin yakından bakalım.

Duravit

Duravit D-Neo serisini detaylıca incelemeden önce Duravti markasını yakından tanıyalım:

200 yılı aşkın tecrübeye sahip Duravit’in ürünlerine ve müşteri hizmetlerine güvenebilirsiniz. 1817 senesinde Almanya’da Hornberg şehrinde Georg Friedrich Horn tarafından kurulan şirket başlarda sadece seramik/toprak süs eşyaları üretmekteydi. 1956 yılında porselen ürünler ve vitrifiye elemanları üretimine başlayan marka seramik sağlık gereçleri dünyasını Duravit markasıyla tanıştırmıştır. Günümüzde 12 üretim tesisine sahip olan ve yaklaşık 6.000 kişiyi istihdam eden marka, banyoya her yönüyle yön veren bir markadır.

Duravit teknolojiye ne kadar önem verse de zanaatın ve el ustalığının önemini de asla unutmuyor hatta bu alana yatırım yapıyor. Ürünlerinde en çok el işçiliğine güvenen marka yüksek kalitesini de buna borçlu. Marka vitrifiye elemanlarında olduğu gibi ürettiği diğer ürünlerde de bu anlayışı benimsiyor. Bu yüzden satın aldığınız ürünlerin her zaman usta bir elden çıktığına güvenebilirsiniz.

Duravit’in İyi Tasarıma Olan tutkusu

Duravit ürünlerinin tasarımları için; Sir Norman Foster, Philippe Starck, Frank Huster, Sergei Tchoban ve Matteo Thun gibi çok ünlü tasarımcı ve mimarlarla çalışmaktadır. Bu ortaklıkları sayesinde cesur tasarımlarıyla sayısız ödül alan marka tasarıma önem verirken fonksiyonelliği kesinlikle kenara bırakmıyor. Ama en önemlisi müşterilerini dinliyor. Bireylerin farklı zevklerini ve ihtiyaçlarını karşılamak ne kadar imkansız gözükse de Duravit bunu amaçlıyor ve de başarıyor.

Bertrand Lejoly tarafından tasarlanmış olan D-Neo serisi Duravit’in tasarıma ve yeniliklere olan bağlılığını kanıtlıyor. D-Neo’nun muhteşem tasarımlarını anlamak için öncelikle tasarımcı Bertrand Lejoly’ye yakından bakalım.

Bertrand Lejoly

Antwerp merkezli bir stüdyonun sahibi olan Bertrand Lejoly eğitimini Belçika’da tamamladıktan sonra ilk iş tecrübesini Almanya’da gerçekleştirmiştir. Daha sonra ise başka bir Duravit tasarımcısı olan Matteo Thun ile Milano’da yedi sene boyunca ortaklaşa çalışan Bertrand Lejoly; tasarım tarzını “rafine sadelik” olarak tanımlamaktadır.

2021 yılından beri kendi tasarım stüdyosuna odaklanan Bertrand Lejoly yine aynı yıl Duravit D-Neo serisini hayata geçirmiştir. Bütüncül bir banyo koleksiyonu olan D-Neo, tasarımcının “rafine sadelik” olarak tanımladığı tarzının da son derece aşikar olduğu bir koleksiyon olmuştur.

D-Neo Banyo Koleksiyonu

D-Neo, banyodaki hayata yeni bir bakış açısı getiriyor. D-Neo banyo serisi geometrik şekilleri ve çağdaş tasarımıyla tüm banyolarla son derece uymludur. Küvet, vitrifiye elemanları, batarya ve çeşitli banyo mobilyalarından oluşan seri, dayanıklı malzemeden üretilmiştir ve bu sayede uzun süreler size hizmet edeceklerdir.

Sürdürülebilirlik ve D-Neo

Duravit ne üretirse üretsin harcadığı doğal kaynaklar konusunda sorumluluklarını yerine getiriyor. Mümkün olan durumlarda geri dönüşüm gerçekleştiriyor. Üretiminde olabildiğince az kaynak ve su tüketmeye çalışan marka ürettiği ürünlerinin de su tasarruflu olmasına özen gösteriyor. Ayrıca ürünlerinin dayanıklı olmasını sağlayarak daha az tüketime teşvik ederken daha sürdürülebilir banyolar yaratıyor. Duravit, ürünlerin kalitesinden o kadar eminler ki, artık seramikte ömür boyu garanti veriyorlar.

DuraSolid

DuraSolid’i oluşturan hammaddelerin etkileşimi, özellikle küvet ve duş teknesi üretimi için uygun olan; yüksek teknoloji ürünü bir malzeme oluşturur. DuraSolid demek; uzun ömür, yüksek stabilite ve kayma direnci anlamına gelir. Zarif kaplama hoş bir şekilde sıcak ve yumuşak bir his sağlar.

Rimless

Duravit’in kanalsız klozete getirdiği yorum olarak görülebilecek Rimless klozet temizlik alışkanlıklarınızı değiştirecek. Bu sayede tuvaletinizin temizliği için çok daha az zaman harcayacaksınız. Kanalsız klozetler adından da anlaşılabileceği gibi rezervuardan gelen suyu klozette açık kanallarda veya kanala ihtiyaç duymadan dolaştıran klozet çeşitleridir. Kapalı kanallara sahip olmadıkları için temizlikleri çok kolaydır. Kanalsız klozetlerle ilgili detaylı bilgi için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

D-Neo Ürünlerinin HygieneGlaze Kaplaması

Duravit’in geliştirdiği HygieneGlaze uzun ömürlü bir seramik sırıdır. Hastalık yapabilecek mikropların %99.9’unu 24 saat içinde yok eder. Seramik pişirilirken üzerine kalay-çinko karışımı eklenir. Bu karışım sayesinde mikroorganizmalar ölür. Bu sayede klozetiniz daha uzun süre temiz kalır. Böylece daha az temizlik ürünü kullanırsınız ve daha nadir temizlik yaparsınız. Dolaylı yoldan temizlik ürünlerinin doğaya verdiği zararı engellerken su tasarrufu da yapmış olursunuz.

D-Neo Banyo Mobilyaları

D-Neo Serisine Yakından Bakalım
Şık detaylara sahip D-Neo banyo mobilyası

D-Neo mobilyalar banyoda görsel bir vurgudur. Tüm D-Neo mobilyalarda elmas desenli ergonomik şekilli kulp, konsol panellerinin ve lavaboların kıvrımını yakalar ve uyumlu bir görsellik oluşturur.

Sizin En Sevdiğiniz D-Neo Ürünü Hangisi?

Banyonuzu döşemeniz için gerekli olabilecek neredeyse tüm ürünleri içeren D-Neo serisinin ürünleri birbirinden şıktır. Siz de en beğendiğiniz D-Neo ürününü yorumlara yazarak diğer okuyucularımıza seçim konusunda yardımcı olabilirsiniz.

Umuyoruz “D-Neo Serisine Yakından Bakalım” başlıklı yazımız Duravit D-Neo serisiyle ilgili sizi yeterince bilgilendirmiştir. Bu yazımızı beğendiyseniz, benzer yazılarımız için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilirsiniz. Onlarca yazımızdan birkaçı mutlaka ilginizi çekecektir. Yazılarımızda bahsettiğimiz ürünleri en uygun fiyatlarla ve güvenle satın almak içinse Yapılır‘ı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Soru, öneri ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakırsanız size en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (1)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Musluk Valflerinin Türleri ve Uygulaması #10634

02 Ağu 2023

Musluk Valflerinin Türleri ve Uygulaması

Musluk valfleri, suyun akışını kontrol etmek veya durdurmak için kullanılan önemli parçalardır ve birçok farklı türü bulunmaktadır. Bu yazıda evlerdeki banyo ve mutfak musluklarından endüstriyel tesislere, su arıtma tesislerinden hidrolik sistemlere kadar çeşitli sektörlerde kullanılan musluk valfleri örneklerini inceleyeceğiz.
Geometrik Formların Banyo Tasarımında Kullanımı #11192

25 Ara 2023

Geometrik Formların Banyo Tasarımında Kullanımı

Geometrik formlar; renk, desen ve malzeme seçimiyle birleştirilerek; minimalist, canlı, sofistike veya doğal banyo tasarımlarının oluşturulabilir. Bu yazıda banyo tasarımında geometrik formların kullanımının, modern ve etkileyici bir atmosfer oluşturmak için nasıl önemli bir rol oynadığı ele alınmaktadır. Geometrik şekillerin duvar kaplamalarından mobilyalara kadar geniş bir yelpazede kullanılarak banyonuzun estetik ve fonksiyonel açıdan nasıl zenginleştirilebileceğine gelin birlikte bakalım.
Banyoda Sıcaklık Kontrolü ve Önemi #11783

12 Mar 2024

Banyoda Sıcaklık Kontrolü ve Önemi

Banyo günün temposuna hazırlanmak ve günün yorgunluğunu atmak için oldukça sık uğradığımız bir mekandır. Banyonun temiz, düzenli, konforlu, tarzınızı yansıtan ve spa benzeri bir atmosfere sahip olan bir mekan olması Konforlu ve dinlendirici bir banyo ortamı yaratarak banyoda geçirdiğimiz vakit çok daha özel kılabilirsiniz. Konforlu bir banyo ortamı yaratmak için ise dikkat edebileceğiniz birçok unsur var. Bunlardan genelde en çok gözden kaçırılanlardan birisi ise banyoda sıcaklık kontrolü sağlamaktır. İster rahatlatıcı bir banyo yapıyor olun ister güne hazırlanıyor olun, banyonuzu kullanmak istediğinizde doğru ve istenilen sıcaklığa sahip olmak banyodaki deneyiminizi büyük ölçüde artırabilir. Bu yazımızda banyoda sıcaklık kontrolünün önemi ve banyoda sıcaklık kontrolü sağlayabilmek için bazı püf noktalardan bahsedeceğiz.