Anasayfa » En Çok Aranan Banyo Aksesuarları

En Çok Aranan Banyo Aksesuarları

Banyo aksesuarlarınızı değiştirerek banyonuzu daha işlevsel hale getirirken istediğiniz tarzı da kolayca yakalayabilirsiniz.

Paylaş :
En Çok Aranan Banyo Aksesuarları #11864
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 9 dk, 15 sn

Banyo aksesuarları; banyonuzda çeşitli ürünleri daha verimli kullanmanıza ve depolamanıza yardımcı olmalarının yanı sıra, banyonuzun havasını değiştirmeye de yardımcı olabilirler. Banyo aksesuarlarınızı değiştirerek banyonuzu daha işlevsel hale getirirken istediğiniz tarzı da kolayca yakalayabilirsiniz. Banyo aksesuarı seçerken doğru marka ve ürünü seçmek çok önemlidir. “En İyi Banyo Aksesuarı Markaları” başlıklı yazımız için buraya tıklayabilirsiniz. Banyonuzun tarzını değiştirirken sadece birkaç vidaya ihtiyacınız olur hatta çoğunlukla vidaya bile ihtiyacınız olmaz.

Uzun süredir aynı banyoya sahipseniz, banyonuzdan sıkılmış olmanız ve yenilik yapmak istemeniz çok normal. Her gün değişen trendler ve zevkler, evimizdeki dekorasyonun eski veya modası geçmiş gibi görünmesine neden olabilir. Fakat vitrifiye, banyo mobilyası ve batarya gibi ürünler aslında uzun ömürlü ve her sezon değişmesine gerek olmayan ürünlerdir. Bu ürünleri her sezon değiştirmek hem sürdürülebilirlik açısından negatif etkiler doğurur hem de kimse evinde bu kadar sık kırıp dökme işlemi yapılmasını istemez. Ayrıca vitrifiye, batarya ve banyo mobilyaları uzun ömürlü oldukları için daha yüksek değerde ürünlerdir. Bunların yerine banyonuzda sadece banyo aksesuarlarını değiştirerek farklı bir hava yaratmanız mümkündür.

Bu yazımızda hem banyonuzun havasını değiştirecek hem de işlevsellikleri sayesinde daha kullanışlı bir banyoya sahip olmanızı sağlayacak en çok aranan banyo aksesuarlarına yakından bakacağız.

En Çok Aranan Banyo Aksesuarları: Tuvalet Kağıtlıkları

Banyo aksesuarları arasında en çok karşımıza çıkanlardan biri tuvalet kağıtlıklarıdır. Tuvalet kağıtlıkları tuvalet kağıdınızı depolamak için yer sağladıkları gibi tuvalet kağıtlarının ıslanmasını da önlerler. Tuvalet kağıtlıklarının kapaklı ve kapaksız modelleri vardır. Kapaklı modeller tuvalet kağıtlarının ıslanmasını kapakasız modellere göre daha iyi engellerler. Bunun yanında son zamanlarda raflı tuvalet kağıtlıkları da çok tercih edilir olmuştur. Bu tuvalet kağıtlıkları isimlerinden de anlaşılabileceği üzere üstlerinde raf/düz bir zemin olan banyo aksesauarlarıdır. Bu rafa yedek tuvalet kağıdı veya telefon, anahtar veya cüzdan gibi kişisel eşyalar konabilir.

Hansgrohe WallStoris Raflı Tuvalet Kağıtlığı

Hansgrohe WallStoris Raflı Tuvalet Kağıtlığı

Son derece popüler ve kaliteli olan Hansgrohe markasına ait WallStoris Raflı Tuvalet Kağıtlığı sade ve şık tasarımıyla her banyoya uyum sağlarken üstündeki rafına da yedek tuvalet kağıdı rulonuzu ya da telefon gibi kişisel eşyalarınızı koyabilirsiniz. Ayrıca satin beyaz renk seçeneği de bulunan ürünü diğer WallStoris banyo aksesuarlarıyla takım haline getirebilirsiniz.

Hansgrohe Logis Kağıtlık

Hansgrohe Logis Kağıtlık

Klasik bir tasarıma sahip olan krom renkli Hansgrohe Logis Kağıtlık, kapaksız bir tuvalet kağıtlığıdır. Kullanımı kolay olan bu aksesuarı diğer Logis banyo aksesuarları ile kombinleyebilirsiniz.

Tema Mare Kağıtlık Bekletmeli Kapaklı

banyo aksesuarları
Tema Mare Kağıtlık Bekletmeli Kapaklı

Tuvalette hep hazırlıksız yakalanıp tuvalet kağıdının yenisini takmayı unutanlar için en yardımcı banyo aksesuarı: Tema Mare Kağıtlık Bekletmeli Kapaklı. Ürünün üstündeki yedek tuvalet kağıdı koyma alanı sayesinde her zaman içiniz rahat. Ayrıca kapaklı ürün, tuvalet kağıdını ıslanmaktan korurken fazla tuvalet kağıdı koparmanızı da engeller.

Çok Yönlü Banyo Aksesuarları: Havluluklar ve Askılar

Havlu, banyoda en sık kullanılan ürünlerden biridir. Havlular kullanırken ıslandıkları için havluların açıkta depolanmaları, koku yapmadan kurumaları açısından çok önemlidir. Bu yüzden havluluklar ve askılar havluların organizasyonu için en uygun banyo aksesuarlarıdır.

banyo aksesuarları
Gedy Stelvio İkili Askı

Gedy Stelvio İkili Askı

Havlu, el havlusu, bornoz, banyo lifi gibi birçok farklı boy ve şekildeki eşyayı asmak için en uygun çözüm olan Gedy Stelvio İkili Askı; banyonuzun şıklığına da katkı sağlar. Krom ve mat siyah renk seçenekleri bulunan ürünü web sitemizde bulabilirsiniz.

banyo aksesuarları
Omg Pi Askı

Omg Pi Askı

Bir sürü farklı ürünü asmaya ve kurutmaya yarayan Omega Pi Askı hem tekli hem de ikili askı seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Kalitesi ve tasarımlarıyla öne çıkan Omega banyo aksesuarlarını web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Vitra Base 800 Halka Havluluk

banyo aksesuarları
Vitra Base 800 Halka Havluluk

Vitra Base 800 Halka Havluluk hareketli halkası sayesinde yere su damlatmadan havlunuza ulaşmanızı sağlar. Ayrıca normal bir askıya göre farklı görünümü sayesinde banyonuzun havasını değiştirir. Hem krom hem de mat siyah seçeneği bulunan banyo aksesuarını en uygun fiyatla web sitemizde bulabilirsiniz.

Klozet Fırçaları

Klozeti temizlememize yarayan klozet fırçaları, zemine yerleştirilebildikleri gidi duvara da monte edilebilirler. Sanılanın aksine piyasada birbirinden şık ve farklı renklerde klozet fırçaları bulmak mümkündür.

Hansgrohe AddStoris Klozet Fırçası

Hansgrohe AddStoris Klozet Fırçası

Şıklığı ve farklı renk seçenekleriyle öne çıkan Hansgrohe AddStoris Klozet Fırçası banyonuzun yeni gözde aksesuarı olacak. Krom, bronz, altın, mat siyah, satin siyah ve satin beyaz renk seçeneklerine sahip olan ürün üstün Alman kalitesine sahiptir ve parçaları ayrı ayrı temizlenebilir.

En Kolay Değişen Banyo Aksesuarları: Sıvı Sabunluklar ve Diş Fırçalıklar

Sıvı sabunluk ve diş fırçalıklar banyoda en kolay değiştirebileceğiniz ürünlerdir. Ayrıca bu ürünler banyonun yanı sıra mutfakta da rahatlıkla kullanılabilirler. Sıvı sabunluklara; losyon, sabun, duş jeli, şampuan, bulaşık deterjanı ya da el dezenfektanı gibi birçok farklı sıvı doldurulabilirken diş fırçalıklarına da diş fırçası, diş macunu, tarak veya pamuk gibi malzemeler konabilir.

banyo aksesuarları
Gedy Stelvio Sıvı Sabunluk

Gedy Stelvio Sıvı Sabunluk

Gedy Stelvio Sıvı Sabunluk‘taki yeniden kullanılabilir dağıtıcı pompa; sabun, bulaşık sabunu, el dezenfektanı veya losyonlarınızı rahatça kullanmanızı sağlar. Sıvı sabunluğun parçaları ayrılıp ayrı ayrı yıkanabilirler. Ürünün mat siyah ve krom renk seçenekleri bulunmaktadır.

banyo aksesuarları
Omg Pi Diş Fırçalık Krom

Omg Pi Diş Fırçalık Krom

Omega Pi Diş Fırçalık; diş fırçası, macun, krem, tarak, makyaj fırçası veya pamuk gibi ürünlerinizi muhafaza edebileceğiniz banyo aksesuarlarıdır. Ürünü diğer Omega Pi serisi ürünlerle beraber kullanarak banyonuzdaki uyumu arttırabilirsiniz.

Atıklar için Banyo Aksesuarları: Çöp Kovaları

Çöp kovaları banyomuzdaki en çok kullanılan bir başka aksesuardır. Özellikle tesisatı tıkayabilecek malzemelerin atılması için kullanılan çöp kovaları birçok farklı hacimde üretilir.

Brabantia Soft Pedallı Çöp Kovası

Brabantia Soft Pedallı Çöp Kovası 3lt Parlak Paslanmaz Çelik

Dünyaca ünlü Brabantia markasına ait Soft Pedallı Çöp Kovası banyodaki atık sorununuzun çözümü olacak. 3 lt kapasitesiye sahip olan ürün; paslanmaz çelik gövdeye ve kolay temizlik için çıkabilen iç kovaya da sahiptir.

Duş için Banyo Aksesuarları: Duş Malzemelik ve Çekçek

Duş alanınız hep ıslak olduğu için doğru depolama ve temizlik bu alanda ekstra önemlidir. Duş malzemelikleri suyun akışına izin verdikleri için duşta koku oluşmasını önlerken şampuan, sabun, lif, duş jeli gibi ürünlerinizi de depolamnızı sağlar. Çekçek ise duşakabininizi kolayca temizlemenize yararken su lekelerinin görünümünü engeller.

banyo aksesuarları
Sonia Duş Malzemelik 27×12 cm Krom

Sonia Duş Malzemelik

Klasik bir duş malzemeliği olan Sonia Duş Malzemelik, her banyoya ve tarza uyum sağlar. İnce paslanmaz çelik tellerin birleşiminden oluşan ürün suyun kolayca tahliyesini sağlarken banyoda size lazım olabilecek hijyen ürünlerini depolamanızı sağlar.

Hüppe Askılı Çekçek ve Havluluk Seti

Hüppe Askılı Çekçek ve Havluluk Seti

Duşakabinin güvenilir markası Hüppe’nin banyo aksesuarları hayatınızı kolaylaştırırken banyonuzda hijyen sağlamanızı kolaylaştırır. Hüppe Askılı Çekçek ve Havluluk Seti; çekçek, çekçek askısı ve havlu askısı olarak 3 parçadan oluşmaktadır. Askılar duşakabine takıldığı için montaja gerek yoktur. Böylece ürünü aldığınız gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Güvenli Banyo Aksesuarları: Tutunma Barları ve Oturaklar

Banyo ıslak bir mekan olduğu için maalesef kazalara da son derece açık bir mekandır. Özellikle hareket kapasitesi az olan kullanıcılar için turunma barları ve oturaklar çok faydalı olabilir. Tam hareket kabiliyetine sahip kişilerin bile daha güvenli bir banyoya sahip olmak için tercih edebileceği bu banyo aksesuarları havluluk olarak da kullanılabilirler.

banyo aksesuarları
Hansgrohe AddStoris Tutamak

Hansgrohe AddStoris Tutamak

Hansgrohe AddStoris Tutamak, şıklığı ve çok fonksiyonelli kullanımıyla banyonuza değer katar. Hem güvenlik için tutunma barı hem de havluluk olarak kullanılması mümkün olan ürün birçok farklı renk seçeneğiyle sunuluyor.

Hüppe Portable Duş Oturağı

Hüppe Portable Duş Oturağı

Duşakabinin ve duş kanallarının en güvenilir markası Hüppe duşakabinleriniz için oturak da üretiyor. Son derece sağlam ve kullanışlı olan duş oturağının beyaz ve koyu gri olarak 2 farklı rengi ve 2 farklı boyu bulunuyor. Özellikle duşta uzun süre ayakta kalamayan ve eğilmekte zorlanan kullanıcılar için çok yardımcıdır.

En Güzel Banyo Aksesuarı: Ayna

Banyoda bakım yaparken, makyaj yaparken ve traş olurken çok sık kullanılan aynaların daha detaylı bir görüntü için büyütme özellikli ve ışıklı modelleri de bulunmaktadır. Bir sürü boy ve renkte üretilen aynalar olmadan bir banyo düşünülemez.

Hansgrohe AddStoris Işıklı Makyaj Aynası

banyo aksesuarları
Hansgrohe AddStoris Işıklı Makyaj Aynası

Hansgrohe AddStoris Işıklı Makyaj Aynası göz alıcı tasarımı ile banyonuza güzellik katar. Tıraş ve makyajın daha rahat ve temiz yapılabilmesi için istediğiniz açıya rahatlıkla döndürülebilir. Görseli bozmadan 3 kat büyütme olanağı sağlayan ayna led ışıklıdır.

Yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Eğer bu yazımızı faydalı bulduysanız diğer yazılarımızı okumak için blogumuzu, yazımızdaki ürünleri satın almak içinse yapilir.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Düşünce ve önerilerinizi aşağıya yazarak bize ve diğer okuyucularımıza yardımcı olabilirsiniz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Geberit Gömme Rezervuar Tercih Etmek İçin 10 Sebep #3064

20 Mar 2021

Geberit Gömme Rezervuar Tercih Etmek İçin 10 Sebep

Neden Geberit gömme rezervuarı seçmelisiniz? İşte piyasadaki en iyi gömme rezervuarlar olarak bilinen Geberit gömme rezervuarları seçmeniz için 10 neden:
Weber Yapı Kimyasallarını Tercih Etmek için 8 Neden #3561

01 May 2021

Weber Yapı Kimyasallarını Tercih Etmek için 8 Neden

Bu yazımızda sizlere Weber markasının neden bir numaralı yapı kimyasal markası olduğunu ve neden sizin de Weber'i tercih etmeniz gerektğini anlatmaya çalışacağız.
Hansgrohe Duş Kanalları İncelemesi #8075

20 Nis 2022

Hansgrohe Duş Kanalları İncelemesi

Hansgrohe duş kanalları kaliteleri ve şıklıklarıyla dikkat çekmektedirler. Hansgrohe; batarya ve armatürleriyle tanıdığımız, kalitesine güvendiğimiz bir markadır. Almanya'da doğmuş olan Hansgrohe, üstün Alman mühendislik tecrübesine sahiptir. Bu yazımızda; Hansgrohe markasının tesisattaki uzun tecrübesini nasıl duş kanallarının tasarımına ve üretimine de taşıdığını yakından göreceğiz.