Anasayfa » Mercek (İnceleme) » Hüppe Duş Kanalları ve Yer Süzgeçleri

Hüppe Duş Kanalları ve Yer Süzgeçleri

Son derece kaliteli ürünleriyle tanınan Hüppe özellikle banyo giderleri, süzgeçler ve duş kanalları konusunda özelleşmiştir. Bunun yanında marka, duş aksesuarları ve yıkanma alanları üretiminde de çok başarılıdır.

Paylaş :
Hüppe Duş Kanalları ve Yer Süzgeçleri #6415
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 3 dk, 48 sn

Hüppe özellikle son yıllarda sıkça duyduğumuz ve duş tecrübenizi her yönüyle güzelleştiren bir Alman duş kanalı markasıdır. Son derece kaliteli ürünleriyle tanınan marka özellikle banyo giderleri, süzgeçler ve duş kanalları konusunda özelleşmiştir. Bunun yanında marka, duş aksesuarları ve yıkanma alanları üretiminde de çok başarılıdır.

130 yılı aşkın bir tarihe sahip olan Hüppe 1889 yılında Almanya’da Justin Hüppe tarafından kurulmuştur. Başlarda döşemecilere ve saraçlara ürün tedariği için kurulmuş olan bu mütevazi şirket, günümüzde dünyaca ünlü; uluslararası bir markaya dönüşmüştür.

Marka 1925 yılında jaluzi üretimine başlamıştır. 1966 yılında ise Almanya’nın ilk duşakabin tedarikçisi haline gelmiştir. 1987 yılında Hüppe Michigan, Amerika Birleşik Devletleri merkezli MASCO tarafından satın alınmıştır. 1997 yılında Türk duşakabin markası Intermart şirketi MASCO tarafında devralındıktan sonra 2007 yılında bu marka Hüppe adı altında üretimlerine devam etmiştir. Hüppe günümüzde uluslararası duş kabini ve duş kanalı sektöründe en önemli markalardan biri sayılmaktadır.

Hüppe, “Her Gün Daha İyi” felsefesi sayesinde; duş çözümlerine ve bu yönde kullandığı teknolojilerine her zaman öncelik vermekte ve bu yenilikleri bir adım öteye taşımaya çalışmaktadır. Kullanıcılarının hayatını yarattığı her detayla biraz daha güzelleştirmeye çabalayan marka kullanıcılarının güvenliğini de son derece önemsemektedir. Marka hem yenilikçi hem de fonksiyonel ürün tasarımları için birçok ünlü tasarım firmasıyla ortak çalışmaktadır.

Hüppe Duş Kanalları

Özellikle yeni nesil duş alanları olan ıslak odaları bir araya getirirken gider görevi gören Hüppe duş kanalları adından da anlaşılabileceği gibi uzun bir şekle sahip duş giderleridir. Islak odalarla ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayarak “Islak Oda Nedir, Nasıl Kurulur ve Nelere İhtiyaç Duyulur?” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Duş kanalları; uzun gider kanalları oldukları için suyun taşmasına izin vermeden, hızlıca suyun yıkanma alanından çıkarılmasına yararlar. Piyasada ihtiyacınıza uygun uzunlukta Hüppe duş kanalını rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu seçenekler genelde 60cm, 80 cm ve 100 cm olarak üretilmektedirler. Bazı modellerde 40 cm uzunluğunda bile üretim olmaktadır. Hüppe duş kanalları; su tutuculu koku önleyici sayesinde tesisattan gelecek kötü kokuları önlerler. Yalıtıma sahip olan membran gövde, izolasyon bantının kolayca uygulanabilmesini sağlar. Duş kanallarının dışarıdan görünen kısmı olan ve gidere girmemesi gereken malzeme ve artıkların girişini engelleyen ızgara kısmı kimyasalların aşındırmalarına karşı son derece dayanıklıdır.

Hüppe Yer Süzgeçleri

Yer süzgeçleri; banyo gibi veya balkon gibi fazla suyun kolayca atılması gereken mekanlarda suyun toplanıp pis su giderine bağlanmasına yarayan gider çeşitleridir. Yer süzgeçlerinin nasıl çalıştığını öğrenmek için buraya tıklayarak “Yer Süzgeçleri ve Duş Kanalları Nasıl Çalışır?” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Hüppe yer süzgeçleri; monte edildikleri mekandaki fazla sudan kurtulmaya yaradıkları gibi yabancı cisimlerin filtrelenmesini de sağlarlar. Hüppe yer süzgeçlerinin yalıtımlı ve yalıtımsız modelleri vardır. Yalıtımlı olan modelleri, duş kanalları gibi montaja kolaylık sağlarlar. Ayrıca Hüppe yer süzgeçlerinde saçları tutan ve rahatça temizlenebilen tarak kısmı bulunmaktadır. Bu kısım saçları tutarak boruların tıkanmasını önlerler.

Umuyoruz “Hüppe Duş Kanalları ve Yer Süzgeçleri” başlıklı yazımız marka ile ilgili sizi yeterince bilgilendirmiştir. Bu yazımızı beğendiyseniz, benzer yazılarımız için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilirsiniz. Onlarca yazımızdan birkaçı mutlaka ilginizi çekecektir. Yazılarımızda bahsettiğimiz ürünleri en uygun fiyatlarla ve güvenle satın almak içinse Yapılır‘ı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Soru, öneri ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakırsanız size en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (4)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (2)

🤩

Yenilikçi (2)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (1)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

İskandinav Stili Nedir? #11355

13 Ara 2023

İskandinav Stili Nedir?

İskandinav stil, sade, işlevsel ve doğal unsurları içeren bir iç mekan tasarım tarzını ifade eder. Bu tasarım, minimalist bir yaklaşımı benimser ve nötral tonlardaki renk paleti ile tanınır.Bu yazımızda; hygge, lagom, sisu ve friluftsliv gibi kavramların, İskandinav stilini nasıl biçimlendirdiğini inceliyoruz.
Hansgrohe Pulsify S 260 Duş Kolonu İncelemesi #10176

19 Nis 2023

Hansgrohe Pulsify S 260 Duş Kolonu İncelemesi

Hansgrohe Pulsify S 260 2Jet Duş Kolonu, sizlere keyifli ve konforlu bir duş deneyimi yaşatır. Yenilikçi teknolojiyi ve modern tasarımı bir araya getiren Hansgrohe'nin bu fonksiyonel duş kolonu banyonuzun gözdesi olacak.
Musluk Valflerinin Türleri ve Uygulaması #10634

02 Ağu 2023

Musluk Valflerinin Türleri ve Uygulaması

Musluk valfleri, suyun akışını kontrol etmek veya durdurmak için kullanılan önemli parçalardır ve birçok farklı türü bulunmaktadır. Bu yazıda evlerdeki banyo ve mutfak musluklarından endüstriyel tesislere, su arıtma tesislerinden hidrolik sistemlere kadar çeşitli sektörlerde kullanılan musluk valfleri örneklerini inceleyeceğiz.