Anasayfa » Satın Alma Rehberi » Neden Hemel Boya ve Vernikleri Tercih Etmelisiniz?

Neden Hemel Boya ve Vernikleri Tercih Etmelisiniz?

Özellikle ahşap boyada kalite denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Hemel boya ve diğer ahşap ürünleri, ahşap mobilya ve yüzeylerinize bakım yapmanıza yardımcı olmalarının yanı sıra onları güzelleştirmenize de yardımcı olacaklar. Peki ama neden Hemel ürünleri?

Paylaş :
Neden Hemel Boya ve Vernikleri Tercih Etmelisiniz? #3449
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 4 dk, 27 sn

Özellikle ahşap boyada kalite denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Hemel boya ve diğer ahşap ürünleri, ahşap mobilya ve yüzeylerinize bakım yapmanıza yardımcı olmalarının yanı sıra onları güzelleştirmenize de yardımcı olacaklar. Peki ama neden Hemel ürünleri? Bu yazımızda ahşap ürünleriniz için neden Hemel ürünlerini tercih etmeniz gerektiğini detaylı bir şekilde açıklayacağız.

Yerel Üretim ve Gelişmiş İhracat

Hemel isminden ve üstün kalitesinden ötürü yurt dışında üretilen bir ürün sanılsa da aslında Hemel ürünleri Türkiye’de üretilmektedir. Yani ahşap mobilya ve yüzeyleriniz için Hemel ürünlerini tercih ettiğinizde yerel üretime destek olmuş olursunuz. Marka aynı zamanda Kıbrıs, Brezilya, İngiltere, Singapur gibi birçok farklı kıtadaki farklı ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.

İngiliz Ortaklığıyla Kuruldu

Hemel şirketi 1966 senesinde İngiliz Hickson’s Timber Impregnation Co. Ltd. ile ortak olarak Yalova, Türkiye’de kurulmuştur. Bu sayede firma, hem dünyadaki teknolojiyi yakalamış hem de yerel üretime destek vermiştir. Ayrıca Hemel’in sektöre İngiliz ortaklığıyla girmesi, firmanın özellikle yurt dışına açılmasına yardımcı olmuştur.

Türkiye’nin İlk Emprenye Üreticisi Hemel

Hemel 1966 yılında kurulduğunda Türkiye’nin ilk emprenye fabrikası olarak üretime başlamıştır. Öncesinde emprenye malzemeleri ülkemize ithal edilmekteydi. Bu sayede marka 1983 yılında PTT’nin direkleri için emprenye ana tedarikçilerinden biri olmuştur. Şirket halen ülkemizdeki en önemli ve bilinen emprenye markalardan biridir.

İsviçre Lonza Firmasıyla Ortaklık

Marka, 2012 yılında yine ahşap bakım ürünlerinde uzman İsviçreli Lonza firmasıyla ortaklık kurmuştur. Bu ortaklık sayesinde Avrupa’daki varlığını tescilleyen Hemel, ihracatlarına da daha hızlı bir şekilde devam etmektedir.

Avrupa Standartlarında Üretim

Hemel markasının ürünlerini satın aldığınızda yerel üretime destek olmanın yanında Avrupa standartlarında ürünlere de sahip olursunuz. Marka, İsviçre menşeli Lonza markasıyla ortak olduğu için ürünlerin hem Türk hem de Avrupa standartlarına uygun olarak üretildiklerine emin olabilirsiniz.

Hemel’de Ar-Ge Çalışmaları

Ar-Ge çalışmalarına son derece önem veren marka; uygulayıcılar ve son kullanıcı için en kullanışlı, en sağlıklı ve en sürdürülebilir ürünleri tasarlayıp piyasaya sunmak için uğraşmaktadır. Yatırımlarını da çoğunlukla Ar-Ge çalışmalarına yönlendiren şirket, dünyanın geleceğine önem verirken çevre dostu ürünlerin geliştirilmesine ve üretimine ağırlık vermektedir. Bunun yanında Hemel kendi Ar-Ge laboratuvarlarına sahip olduğu içine müşterilerine ahşap bakımı konusunda daha esnek, projeye özel ve çeşitli çözümler sunabilmektedir.

Teknoloji ve Tecrübe

2021 yılında sektörde 55. yılını kutlamakta olan Hemel her zaman son teknolojiyi takip etmesi ve bu teknolojiyi ürünlerine uygulamasıyla bilinmektedir. Ayrıca Hemel, son teknoloji ürünleriyle ahşap korumada pazar lideri konumundadır. Büyük ve önemli projelerde ürün satış ve pazarlamanın yanında teknik danışmanlık hizmeti de veren marka, Türkiye’de de teknik danışmanlık faaliyetleriyle ülkemizdeki ahşap sektörüne değer katmaktadır. Vizyonları da en doğru bilgiyi, en yeni teknolojiyi ve yöntemleri araştırmak, ve bu teknolojiyi kullanıcıların ve uygulayıcıların hizmetine sunmak olan markayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Hemel’in Ahşaba ve Doğaya Verdiği Önem

Ahşabın bize verdiği sıcaklığı, dokuyu ve hatta kokuyu başka hiçbir materyalle tam olarak sağlamamız mümkün değildir. Ahşap hem güçlüdür hem de sanılanın aksine dayanıklıdır. Hemel ahşabın geleneksel bir yapı malzemesi olmasının yanında çağdaş bir yapı malzemesi de olması için çabalıyor. Maalesef yenilenemez birçok kaynak gibi ağaç kaynaklarımız da azalıyor. Bunun için kullandığımız ahşap ürünlere iyi bakarak, bakımlarını yaparak onları uzun süreler kullanmak elimizde. Ahşaba en iyi bakımı yapmak da Hemel’in ürünleriyle çok kolay. Birçok farklı ihtiyaç, ağaç ve iklim için ürünleri Hemel markasında bulabilirsiniz.

Hemel ve Sürdürülebilirlik

Hemel hem koruduğu ahşapların hem de ürünlerinde kullandığı hammadde ve enerji kaynaklarının sürdürülebilir olmasına çabalıyor. Ürünlerini su bazlı üretmeye ya da ürünlerine su bazlı alternatifler üretmeye çalışan marka çevreye verdiği zararı azaltmaya çalışıyor. Hatta markanın bahçe “deck”leri için ürettiği Hemel Deck Restorer pratikliğiyle işinizi kolaylaştırırken bahçeye ve bitkilere zarar vermiyor.

Ahşaplarınızı boyamak ve bakım yapmak için neden Hemel’i tercih etmeniz gerektiğini anlattığımız yazımızı umarız beğenmişsinizdir. Eğer beğendiyseniz yorumlarınızı aşağıya bekliyoruz. Benzer diğer yazılarımız için blogumuzu, yapı market ihtiyaçlarınız için ise Yapılır‘i ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (1)

🤩

Yenilikçi (1)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Klozet Ölçüleri Standart mı? Nasıl Doğru Ölçüde Seçilir? #4451

01 Tem 2021

Klozet Ölçüleri Standart mı? Nasıl Doğru Ölçüde Seçilir?

Klozet ölçüleri genel olarak standarttır fakat piyasada özel üretilmiş klozetlere ve farklı ölçülere de rastlayabilirsiniz. Klozet ölçüleri, insanların klozetleri rahat kullanmaları için tasarlanmış ve özel olarak hesaplanmış ölçülerdir.
Banyo Mobilyası Seçimi Nasıl Yapılır? #8332

02 Haz 2022

Banyo Mobilyası Seçimi Nasıl Yapılır?

mobilyası seçimi banyonuz için vereceğiniz önemli kararlardan biridir. Bu seçimin önemli olmasının nedeni banyoda oldukça geniş bir alan kaplamasıdır. Belki de seramik ve fayanstan sonra banyonuzda en büyük yeri banyo mobilyası kaplar. Bu yazımızda sizlere banyo seçiminizde yardımcı olacağını düşündüğümüz birkaç kriterden bahsedeceğiz.
Boya Seçimi ve Boya Kartelası Kullanımı #888

04 Eyl 2020

Boya Seçimi ve Boya Kartelası Kullanımı

Boya seçimi konusunda kafanız mı karışık? Bu yazımızda size doğru boya çeşidini ve rengini seçme konusunda nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatacağız.