Anasayfa » Tepe Duşu Nedir? Ne işe Yarar?

Tepe Duşu Nedir? Ne işe Yarar?

Tepe duşu, duvara monte edilen ve adından da anlaşılacağı gibi suyun tepeden gelmesini sağlayan sabit duş başlığı çeşididir.

Paylaş :
Tepe Duşu Nedir? Ne işe Yarar? #1054
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 1 dk, 26 sn

Tepe duşu, duvara monte edilen ve adından da anlaşılacağı gibi suyun tepeden gelmesini sağlayan duş başlığı çeşididir. Sabittir ve tesisatı duvar içinde (ankastre) veya dışında olabilir. Suyun akışı ve sıcaklığı banyo bataryasından kontrol edilir.

Duşlar, özellikle küçük banyolar için uygun yıkanma alanları oldukları gibi duşlarda hijyen sağlamak da küvetlere göre daha kolaydır. Ama küvet yerine duş seçmek demek konfordan veya rahat bir yıkanma deneyiminden vazgeçmek anlamına gelmemeli. Tepe duşları, kullanım kolaylıkları ve yeni teknolojileriyle günün yorgunluğunu atmada sizlere yardımcı olacaklar.

Tepe duşlarının birçok çeşidi vardır. Klasik çeşitleri duvara kısa bir boruyla bağlıdırlar, bu yüzden duvardan açılı gelirler ve normal bir akışa sahiptirler, suyun tepeden akışını sağlarlar. Daha yeni ve lüks tepe duşu çeşitleri ise dik bir akış sağlarlar ve neredeyse yağmur etkisi yaratırlar ve böylece daha doğal bir su deneyimi yaşatırlar. Bu da sıkça tercih edilmeleri için bir sebeptir.

Yağmur akışı sağlayan modellerin farklı boyutları vardır. Tepe duşunun alanı arttıkça yıkadığı alan ve verdiği rahatlama hissi de artar ve böylece keyif de artar. Yeni model tepe duşlarının özel teknolojileri sayesinde, tepe duşunun alanı genişlese de basıncı azalmaz. Banyonuzda spa keyfini yaşamak için geniş yüzeye sahip tepe duşlarını inceleyebilirsiniz.

Tepe duşu çeşitlerini ve evinizi güzelleştirecek diğer ürünleri incelemek için yapilir.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (1)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (1)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Lokma ve Çeşitleri Nelerdir ve Nerelerde Kullanılır? #4357

22 Haz 2021

Lokma ve Çeşitleri Nelerdir ve Nerelerde Kullanılır?

Lokma özellikle altı köşeli cıvata ve vidaları sıkmak ve gevşetmek için kullanılan bir el aletidir. Birçok farklı biçimde karşımıza çıkabilir.
Vitrifiye Nedir? Ne işe Yarar? Çeşitleri Nelerdir? #155

22 Tem 2020

Vitrifiye Nedir? Ne işe Yarar? Çeşitleri Nelerdir?

İnşaat sektöründe vitrifiye; lavabo, küvet, klozet, duş teknesi gibi sırlı seramikten yapılmış sıhhi ürünlere vitrifiye denir. Bu ürünler kolay temizlenirler ve kir-mikrop barındırmazlar.
Şerit Metre Nedir ve Nasıl Kullanılması Uygundur? #4761

13 Tem 2021

Şerit Metre Nedir ve Nasıl Kullanılması Uygundur?

Şerit metre belirli iki nokta arasındaki uzaklığı ölçmeye yarayan bir çeşit cetveldir. Özellikle yapı işlerinde bolca kullanılır. Büyük ölçüler alınacağı zaman uzun cetveller gerekir. Fakat bir cetvel ancak belli bir uzunluğa kadar üretilir ve taşınması da zordur. Şerit metre özellikle portatifliği sayesinde hem büyük hem de küçük ölçü alma işlerinde kullanılır.