Anasayfa » Wallstoris; Hansgrohe’nin Aksesuar Serisi

Wallstoris; Hansgrohe’nin Aksesuar Serisi

Bu yazımızda Hansgrohe'nin muhteşem tasarıma sahip olan ve bütçenizi de yormayacak olan banyo aksesuar serisi Wallstoris'e yakından bakacağız.

Paylaş :
Wallstoris; Hansgrohe’nin Aksesuar Serisi #9164
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 2 dk, 51 sn

Wallstoris Hansgrohe’nin banyonuz için tasarlayıp ürettiği en yeni aksesuar serisidir. Banyolarda en önemli elemanlar vitrifiye ve armatürlermiş gibi düşünsek de banyo aksesuarları banyomuzu fonksiyonel bir mekana çevirirken banyonun tüm havasını da değiştirebilirler. Bu yazımızda Hansgrohe’nin muhteşem tasarıma sahip olan ve bütçenizi de yormayacak olan banyo aksesuar serisi Wallstoris’e yakından bakacağız.

Hansgrohe

1901 yılında çeşitli metal ürünleri işleyerek başlayan Hansgrohe; günümüzde küresel pazardaki en ünlü batarya ve duş armatürü üreticisi haline gelmiştir. 3 kişilik bir operasyon olarak başlayan şirket ilerleyen zamanlarda dönemin modasına uygun olarak kalay duş panelleri üretmeye geçiş yapmıştır.

1900’lerin başında ev içi banyolar yeni yeni inşa edilmeye başlanmıştı fakat bu hala pahalı ve lüks bir tercihti. Hans Grohe banyolara küvet yerine duş seçeneği getirerek banyoların maliyetini düşürmüştür. 1928 yılında el duşunu tepe duşuna bir alternatif olarak piyasaya sunmuş ve başarılı olmuştur. Bir süre sonra ise Hansgrohe tamamen banyo bataryaları ve duş armatürleri üretmeye yönelmiştir.

Günümüzde Hansgrohe ürün yelpazesini arttırmıştır. Banyolar için Wallstoris, Addstoris serileri gibi aksesuar ve duş kanalı da üretmeye başlayan marka mutfağa da taşmıştır. Artık mutfakta da eviye ve bataryalarına rastlayabileceğiniz Hansgrohe eviniz için bütüncül bir tecrübe sağlamayı amaçlamaktadır.

Wallstoris
Siyah Wallstoris banyo aksesuarları

Wallstoris

Wallstoris Hansgrohe’nin en yeni banyo aksesuar serisidir. Banyoda depolamayı kolaylaştıran fonksiyonel seri aynı zamanda banyonuzun şıklığını da arttırmak için tasarlanmıştır. Wallstoris sizin için önemli olan ürünleri depolamanıza yardımcı olurken duvarınızda gereğinden fazla delik açmanızın da önüne geçer. Wallstoris duvar barını/çubuğunu ister beraberinde gelen yapışkan setiyle isterseniz de vida ile duvarınıza ya da fayansınıza monte edebilirsiniz.

Wallstoris depolama alanları ve askıları duvarınıza monte edeceğiniz bir çubuğa yerleştirilmek üzere tasarlanmıştır. Askı ve raflar bu çubuk üstünde rahatça hareket ettirilebilir ve takılıp çıkarılabilir. Böylece birçok farklı kombinasyon ortaya çıkarabilirsiniz. Satin siyah ve satin beyaz renklerinde sunulan banyo aksesuar serisini rahatça Hansgrohe batarya ve armatürlerle kombinleyebilirsiniz.

Sizin Tercihiniz Hangi Hansgrohe Banyo Aksesuarı

Web sitemizde birçok farklı Hansgrohe banyo aksesuarı bulmanız mümkündür. Sizin favoriniz hangi banyo aksesuar serisi? Beğendiğiniz Hansgrohe banyo aksesuar sersini ve neden beğendiğinizi yorumlara yazarak diğer okuyucularımıza ve bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Umuyoruz “Wallstoris; Hansgrohe’nin Aksesuar Serisi” başlıklı yazımız bu banyo serisiyle ilgili sizi yeterince bilgilendirmiştir. Bu yazımızı beğendiyseniz, benzer yazılarımız için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilirsiniz. Onlarca yazımızdan birkaçı mutlaka ilginizi çekecektir. Yazılarımızda bahsettiğimiz ürünleri en uygun fiyatlarla ve güvenle satın almak içinse Yapılır‘ı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Soru, öneri ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakırsanız size en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

RoomGPT ile Odalarınızı Tasarlamak #10405

13 May 2023

RoomGPT ile Odalarınızı Tasarlamak

Sürekli değişen dekorasyon trendleri ile evinizi yenilemekte zorlanabilirsiniz. Evinizi dekore etmek istediğiniz trendi seçmeden önce evinizde nasıl duracağını da görmek iyi olabilir. Bir Vercel ürünü olan yapay zeka RoomGPT ile tüm bunları odanızın bir fotoğrafını yükleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Evinizi yeniden tasarlamak istiyorsanız ve bütçeniz bir tasarımcı tutmak için yeterli değil ise RoomGPT modern, minimalist, profesyonel, tropik ve vintage olmak üzere 5 farklı tarzda evinizdeki her odanızı tasarlamanıza yardımcı olacaktır. Sizin için bu yazımızda bu yapay zeka aracının ne olduğunu, nasıl kullanacağınızı ve odalarınızı nasıl baştan yaratabileceğinizden bahsedeceğiz.
Musluk Valflerinin Türleri ve Uygulaması #10634

02 Ağu 2023

Musluk Valflerinin Türleri ve Uygulaması

Musluk valfleri, suyun akışını kontrol etmek veya durdurmak için kullanılan önemli parçalardır ve birçok farklı türü bulunmaktadır. Bu yazıda evlerdeki banyo ve mutfak musluklarından endüstriyel tesislere, su arıtma tesislerinden hidrolik sistemlere kadar çeşitli sektörlerde kullanılan musluk valfleri örneklerini inceleyeceğiz.
Açık Mutfak Tasarımı #11459

06 Oca 2024

Açık Mutfak Tasarımı

Açık mutfak tasarımı konseptinde mutfak, yemek alanı ve yaşam alanı arasında kesintisiz bir akış oluşturulur ve bu akışı engelleyecek duvar ve diğer bölücü elemanlar ortadan kaldırılır. Açık mutfak tasarımında öne çıkan ise mutfaktaki çalışma alanlarının ekspoze edilmiş olmasıdır. Açık mutfak tasarımı sıklıkla mutfak adası ile birlikte kullanılır. Mutfak adası, hem mekanların işlevsel sınırlarını çizer hem de ek bir çalışma ve sosyalleşme alanı yaratır. Bu sayede açık mutfak hem işlevsel hem de samimi bir atmosfer sağlamış olur. Bu yazımızda açık plan mutfak tasarımını ve açık mutfak tasarımında dikkat edilmesi gereken noktalarını inceleyeceğiz, ferah ve işlevsel bir alanın nasıl yaratıldığına dair ipuçları vereceğiz.