Anasayfa » Weber Yapı Kimyasallarını Tercih Etmek için 8 Neden

Weber Yapı Kimyasallarını Tercih Etmek için 8 Neden

Bu yazımızda sizlere Weber markasının neden bir numaralı yapı kimyasal markası olduğunu ve neden sizin de Weber'i tercih etmeniz gerektğini anlatmaya çalışacağız.

Paylaş :
Weber Yapı Kimyasallarını Tercih Etmek için 8 Neden #3561
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 6 dk, 40 sn

Weber, yapı kimyasalları pazarında hepimizin bildiği ve güvendiği bir markadır. Alt markası olduğu Saint-Gobain şirketinin tecrübesini de sayarsak marka toplamda 500 yıllık tecrübeye sahiptir. 1902 senesinde Fransa’da kuruluşundan beri ihracata önem veren marka asıl büyük sıçramasını İkinci Dünya Savaşı sonrası özellikle Fransa’da zarar gören binaların tamiri döneminde yaşamıştır. İkinci Dünya Savaşı döneminde çokça tercih edilen ve ünü kulaktan kulağa yayılan marka hala üstün kalitesiyle yapı sektörine hizmet vermektedir. Bu yazımızda sizlere Weber markasının neden bir numaralı yapı kimyasal markası olduğunu ve neden sizin de Weber’i tercih etmeniz gerektğini anlatmaya çalışacağız.

1-Tecrübe

weber
Kuruluşunun ilk yıllarında Weber

Weber 1902 yılında Fransa’da George Weber tarafından kurulmuştur. 1927 yılında 500 metre ilerisindeki en büyük rakibiyle ters düşmek yerine güçlerini birleşmeyi tercih eden marka İkinci Dünya Savaşı sonrası yıkılan binaların tamirinde çokça tercih edilerek hızlı bir büyüme yaşamıştır. Şirket 1996 yılında Saint-Gobain şirketler grubu tarafından satın alınmıştır. Böylece 1665 yılında Fransa’da kurulan Saint-Gobain firmasının neredeyse 360 yıllık tecrübesini ve fırsatlarını da bünyesine katan Weber ,sektörün en önde gelen ve en tecrübeli aktörlerinden biri haline gelmiştir.

2-Endüstriyel Harç Üretiminde Dünya Lideri: Weber

Neredeyse kurulduğu ilk günden beri farklı ülkelere ihracat yapan Weber daha 1900’lerin başında Amerika’ya ihracat yapmaya başlamıştır. İkinci Dünya Savaşı’nın başlamasıyla ihracatı yavaşlayan firma bir süreliğine yerel satışlarına ağırlık vermiştir. Yerel pazarda yerini sağlamlaştıran Weber 1980’lere gelindiğinde artık özellikle Avrupa’da tanınan bir marka haline gelmişti. Yine 80’li yıllarda birçok farklı yerel ve yabancı şirketi satın alarak büyümeye devam eden şirket günümüzde endüstriyel harç üretiminde dünya lideri konumundadır. Siz de dünyanın güvendiği yapı kimyasalları markasını tercih etmek isterseniz Weber ürünlerini en uygun fiyatlarla Yapılır‘te bulabilirsiniz.

3-Eğitim

Yapı kimyasallarını satmak ve satın almak kolay fakat asıl önemli olan ürünlerin nasıl en fonksiyonel, doğru ve efektif biçimde kullanılacağını bilmek. Weber bu yüzden eğitim konusunu çok önemsiyor. Kaliteli ürünler satmanın yanında bunların doğru uygulanması için de eğitim ve sertifika programları düzenliyor. Karo kaplamacılara, seramik ustalarına, yalıtımcılara mesleki yeterlilik belgesine yönelik olarak teorik ve pratik eğitimler veriyor. Bunun yanında şirket, yeni ve yenilenen ürünlerin tanıtımlarını ve eğitimlerini düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor. Weber ülkemizdeki inşaatların kalitesinin artması, güvenliğin sağlanması ve ürünlerinin uzun ömürlü olması için eğitim açısından elinden geleni ve daha fazlasını yapıyor. Weber’in İzmir, Ankara, Gebze ve Adana’da 4 eğitim merkezi bulunmaktadır.

4-Geniş Ürün Yelpazesi

Endüstriyel harç üretiminin lideri olan Weber’in tabii ki de ürün yelpazesi de geniş olmalıydı. Georger Weber markayı ilk kurduğunda özelleştiği ürünler kireç harç karışımları ve alçıtaşıydı. Fakat marka yıllar içinde ürün gamını geliştirerek seramik yapıştırıcılarından derze, su yalıtımından yüzey sıvalarına kadar birçok farklı ürünü yelpazesine ekledi.

Weber Su Yalıtımı

Weber her türlü kullanıma yönelik farklı su yalıtım ürünleri sunmaktadır. İhtiyacınız olan su yalıtımı dış cepheniz için de olsa, havuzunuz için de olsa en etkili ve kaliteli ürünleri Weber’de bulabilirsiniz. Bitüm esaslı su yalıtım ürünleri temeller ve perde duvarlar için uygundur. Çimento esaslı olan su yalıtımları havuz, jakuzi, su deposu gibi büyük su kütlesine sahip alanlar için uygundur. Elastomerik reçine bazlı olanlar ise esnekliği sayesinde iklim koşullarının ve sıcaklığının değişken olduğu yerlerde kullanımaya uygundur.

Weber Derz Dolguları

weber
Derz dolgusu uyugulaması

Seramik, fayans ve karo gibi malzemelerin arasına hem dayanıklılık açısından hem de estetik açıdan derz dolguları uygulanır. Çimento esaslı olan derz dolguları normal seramiklerin arasına uygulamak ve ev kullanımları için uygundur. Epoksi derz dolguları ise endüstriyel alanlarda uygulanır. Çünkü kimyasallara dayanımı çimento esaslı olanlara göre daha yüksektir. Weber’de tam 25 farklı renkte derz dolgusu bulabilir ve kolay yönlendirmeleri sayesinde bu derz dolgularını rahatça uygulayabilirsiniz.

Weber Seramik Yapıştırıcılar

Her ihtiyacınız için farklı bir Weber seramik yapıştırıcı bulmanız mümkündür. Az veya daha fazla yaya trafiği olan alanlar için, dış ve iç cepheler için ve hatta endüstriyel alanlar için farklı seramik yapıştırıcılarına ihtiyaç vardır. Bu yüzden Yapılır’ı inceleyerek ihtiyaçlarınız için en uygun seramik yapıştırıcıyı bulabilirsiniz.

Weber Yüzey Sıvaları

Çeşitli ihtiyaç ve ortamlar için en kaliteli yüzey sıvaları Weber’de. Weber’in en tecrübeli olduğu alanlardan biri olan yüzey sıvaları tüm cephelerin ihtiyacı. Suya dayanıklı, UV ışınlarına dayanıklı, ısı yalıtım levhalarıyla uyumlu, esnek; ne ararsanız hepsi Yapılır’da ve Weber markasında.

5-Renk Seçenekleri

Weber’in en büyük avantajlarından biri de kullanıcılarına sunduğu renk seçenekleridir. Weber’e ait derz dolgularından tam 25 farklı renk arasından istediğinizi seçebilir ve uygulayabilirsiniz. Rengarenk seramik, fayans ve karo seçenekleri varken derz dolgunuz neden renksiz ve sıkıcı olsun ki?

6-Kullanım Kolaylığı

Weber’in bazı ürünleri toz halindeyken bazıları direkt olarak kullanıma hazırdır. Fakat her ikisi de aslında kullanım açısından çok kolaydır. Ürünlerin hem üstünde hem de Weber’in websitesinde satın aldığınız ürünün nasıl hazırlanacağı ve uygulanacağı net bir biçimde anlatılmaktadır. Bu sayede ürünlerinizi en doğru şekilde hazırlarsınız ve uygulamanın ömrü de son derece uzun olur.

7-Kalite

Weber hem ürünlerine hem de uygulamaya son derece önem verir. Doğru uygulama için eğitimler ve sertifika programları düzenler. Marka gerçekten kaliteli ve doğru ürünlere sahip olmasa, dünyanın en iyi ustaları bile uzun ömürlü ve fonksiyonel bir uygulama yapamaz. Bu yüzden Weber için ürün kalitesi ve uygulamanın doğruluğu her zaman çok önemlidir.

8-Sürdürülebilirlik

Weber dünyamızın geleceğini ve sürdürülebilirliği son derece önemsiyor. Bu yüzden de ürünlerinin uzun ömürlü olmasını sağlayarak kaynakların daha fazla tüketilmesini engelliyor. Bunun yanında ürünlerini üretirken olabildiğince az enerji ve doğaya zararlı hammadde kullanarak biyoçeşitliliğe olan etkisini en aza çekiyor. Enerji kullanımını düşürmeyi planlarken nakliye kısmını da hesaba katan marka ayrıca etik madenciliğe de önem veriyor. Bu yüzden tedarikçilerinden de taahhüt istiyor.

Umarız Weber yapı kimyasallarını tanıttığımız yazımızı yardımcı bulmuşsunuzdur. Okuduğunuz yazımızla ilgili görüş ve yorumlarınızı yorumlar kısmına bekliyoruz. Eğer bu içeriğimizi beğendiyseniz benzer içerikler için blogumuzu, Weber ürünlerini ve daha fazlasını incelemek içinse Yapılır‘i ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (1)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (1)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (1)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Hüppe Markasını Neden Tercih Etmelisiniz? #7145

08 Oca 2022

Hüppe Markasını Neden Tercih Etmelisiniz?

Hüppe markası yer süzgeci ve duşakabin denince tüm dünyadaki tüketicilerin ilk aklına gelen markalardandır. Alman banyo markası; üstün kalitesi, güvenli ürünleri ve fonksiyonelliği ile bilinmektedir. Piyasada benzer ürünleri satan başka markalar da bulunmaktadır fakat Hüppe banyoya bakış açınızı değiştirecek bir markadır. Bu yazımızda neden diğer markaları değil de Hüppe markasını tercih etmeniz gerektiğini detaylı bir şekilde anlatacağız.
Neden Hemel Boya ve Vernikleri Tercih Etmelisiniz? #3449

17 Nis 2021

Neden Hemel Boya ve Vernikleri Tercih Etmelisiniz?

Özellikle ahşap boyada kalite denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Hemel boya ve diğer ahşap ürünleri, ahşap mobilya ve yüzeylerinize bakım yapmanıza yardımcı olmalarının yanı sıra onları güzelleştirmenize de yardımcı olacaklar. Peki ama neden Hemel ürünleri?
El Duşu Seçimi Nasıl Yapılır? Nelere Dikkat Etmek Gerekir? #2902

06 Mar 2021

El Duşu Seçimi Nasıl Yapılır? Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

El duşları her banyoda olması gereken, banyo yapmayı ve duş almayı kolaylaştıran en önemli duş sistemlerinden biridir. Hem elde hem de askıda kullanılabildiği için çok yönlü bir kullanım sağlar.