Anasayfa » Satın Alma Rehberi » Isonem Hobby Paint: Özellikleri ve Kullanım Alanları

Isonem Hobby Paint: Özellikleri ve Kullanım Alanları

Çoğu ürünü gibi Isonem Hobby Paint boyasını da kendi Ar-Ge laboratuvarlarında üreten marka, bu ürünle de tüketicinin birçok ihtiyacını cevaplamayı amaçlamakta. Normalde yalıtım ürünlerine ağırlık veren bu yapı kimyasalları ve boya markasının ürettiği Hobby Paint'i gelin daha yakından inceleyelim.

Paylaş :
Isonem Hobby Paint: Özellikleri ve Kullanım Alanları #3635
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 2 dk, 30 sn

Isonem Hobby Paint ürününü incelemeden önce isterseniz öncelikle Isonem markasını inceleyelim. Isonem yapı kimyasalları sektöründe çok tanınan ve özellikle su yalıtımı konusunda çok güvenilen bir markadır. 2004’te kurulan firma öncelikle su yalıtımına ağırlık vererek yaptığı ihracatlarla dünyaya açılmıştır. Kurulduğu günden beri birçok yalıtım ürününü ve özellikli boyayı piyasaya çıkaran marka şimdi de son çıkardığı ürün Isonem Hobby Paint ile isminden söz ettiriyor. Ses geçirimini azaltan boyadan havuz boyasına, radyasyona karşı koruyan boyadan paslanma önleyen boyaya kadar geniş bir yelpazede ürün sunan Isonem şimdi de Hobby Paint ile “kendinyap” projelerine el atıyor.

Çoğu ürünü gibi Isonem Hobby Paint boyasını da kendi Ar-Ge laboratuvarlarında üreten marka, bu ürünle de tüketicinin birçok ihtiyacını cevaplamayı amaçlamakta. Normalde yalıtım ürünlerine ağırlık veren bu yapı kimyasalları ve boya markasının ürettiği Hobby Paint’i gelin daha yakından inceleyelim.

Özellikleri

Isonem Hobby Paint çok yönlü bir boyadır. Özellikle hobiseverler için çok uygundur. Akrilik bir boyadır yani su bazlıdır. Bu sayede zehirli gazlar çıkarmaz. Doğaya ve insana zararlı değildir. Uygulama öncesi zımparalama gerektirmediği gibi uygulama sonrası da vernik gerektirmez. Yüzeylere mükemmel bir şekilde yapışmasının yanı sıra kendinden parlak bir boyadır. Bu sayede hem daha az enerji hem daha az kaynak hem de daha az ürün gerektirir. Tam kapatıcı bir boyadır. İçeriği sayesinde fırça izi yapmaz ve çok rahat sürülebilecek, akışkan bir kıvamı vardır. Uygulama yapılan yüzey asla kir tutmadığı gibi çok rahatça da temizlenir.

Isonem Hobby Paint’in Kullanım Alanları

Isonem Hobby Paint son derece yenilikçi formülü sayesinde boya piyasasında çığır açan bir üründür. Sadece ahşap yüzeylerde değil aklınıza gelen çoğu yüzeyde tam kapatıcılık sağlar. Seramik, deri, metal, mutfak tezgahı, taş, kağıt hepsi de bu boyanın kullanımı için uygundur. Yani Isonem Hobby Paint’le mobilyanızı, tezgahınızı rahatça boyayabileceğiniz gibi bu boyayı hobileriniz, resimleriniz ve sanatınız için de kullanabilirsiniz. Yani her evde bulunması gereken bir boya diyebiliriz. Canlı renk seçenekleri sayesinde uygulama yaptığınız her yüzeye canlılık verecektir.

Umarız “kendinyap” projelerini sevenler arasında son derece popüler hale gelmiş olan Isonem Hobby Paint ile ilgili içeriğimizi açıklayıcı bulmuşsunuzdur. Eğer bu içeriğimizi beğendiyseniz, yapı ürünleriyle ilgili hem genel hem de spesifik bilgilere ulaşabileceğiniz içeriklerle dolu olan blogumuzu ziyaret edebilirsiniz. Eğer hemen Isonem Hobby Paint‘i satın almak isterseniz de bu ürün ve daha fazlası için Yapılır‘i ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (2)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (1)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Klozet Seçimi Nasıl Yapılır? Nelere Dikkat Edilmeli? #1345

06 Kas 2020

Klozet Seçimi Nasıl Yapılır? Nelere Dikkat Edilmeli?

Klozet seçimi tüm tuvalet ve banyolar için çok önemlidir. Çünkü klozetler banyo ve tuvaletlerin en gelişmiş ve en önemli vitrifiye elemanlarından biridir.
Boya Seçimi ve Boya Kartelası Kullanımı #888

04 Eyl 2020

Boya Seçimi ve Boya Kartelası Kullanımı

Boya seçimi konusunda kafanız mı karışık? Bu yazımızda size doğru boya çeşidini ve rengini seçme konusunda nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatacağız.
Dyo Markasını Neden Tercih Etmelisiniz? #5137

14 Ağu 2021

Dyo Markasını Neden Tercih Etmelisiniz?

Günümüzde piyasada neredeyse onlarca farklı boya markası var. Bunların arasından Dyo markasını ayıran özellikler nedir? Yazımızda bu soruyu cevaplıyoruz.