Anasayfa » Satın Alma Rehberi » ACO Markasını Neden Tercih Etmelisiniz?

ACO Markasını Neden Tercih Etmelisiniz?

ACO markası günümüzde 15 farklı ülkede 30 tesiste üretim yapmaktadır. Bunun yanında 40 ülkede faaliyet gösteren şirketin yaklaşık 4200 çalışanı vardır. ACO 2006 yılında faaliyetlerine başladığı Türkiye'de su yönetim anlayışını kökünden değiştirmiştir.

Paylaş :
ACO Markasını Neden Tercih Etmelisiniz? #4916
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 5 dk, 24 sn

ACO hem endüstriyel alanda hem de ev tipi kullanımda tercih edebileceğiniz en iyi ve kaliteli drenaj sistemlerine sahiptir. Sadece drenaj sistemleri değil aynı zamanda çok şık ve fonksiyonel gider sistemleri de sunmaktadır. Bunlara ek olarak lazer kesim ızgaralara sahip duş kanalları da vardır. Yazımızın ilerleyen bölümlerinde bahsedeceğimiz gibi birçok farklı alana uygun ürününü bulmak mümkündür.

ACO Şirketi ve Tarihçesi

ACO 1946 yılında Almanya’nın Büdelsdorf bölgesinde kurulmuştur. Şirket; zamanının ve bölgenin en başarılı iş kadınlarından biri olan Kate Ahlmann’ın küçük oğlu Josef-Severin Ahlmann tarafından kurulmuştur. Aile şirketi olarak kurulmuş olan ACO günümüzde de bu özelliğini korumaktadır. Şirket günümüzde Josef-Severin Ahlmann’nın yeğeni; Hans-Julius Ahlmann ve Hans-Julius Ahlmann’ın oğlu Iver Ahlmann tarafından yönetilmektedir.

Beton yapı malzemeleri ve pencere üretimi ve satışıyla pazara giren ACO günümüzde yerel bir aile şirketinden çok daha fazlasıdır. Global bir marka haline gelen firma günümüzde dünyada drenaj çözümlerinde bir numara haline gelmiştir. Şirket ilk drenaj kanallarını 1960 yılında, ilk polimer betondan üretilen drenaj kanallarını ise 1970 yılında üretmiş ve müşterilenin beğenisine sunmuştur. Son teknolojiye sahip polimer beton drenaj kanallarını piyasaya sunduktan sonra dış dünyaya açılmaya karar veren marka 1970 yılında ihracata başlamıştır. Bu karara kadar sadece Almanya’da ürünlerini satan marka, uluslararası pazarda da son derece başarılı olmuştur.

ACO markası günümüzde 15 farklı ülkede 30 tesiste üretim yapmaktadır. Bunun yanında 40 ülkede faaliyet gösteren şirketin yaklaşık 4200 çalışanı vardır. ACO 2006 yılında faaliyetlerine başladığı Türkiye’de su yönetim anlayışını kökünden değiştirmiştir. Türkiye’deki birçok büyük inşaat projesinde yer alan ve çözümler sunan marka yine ülkemizde 2015 yılından beri paslanmaz çelik ürünlerine yönelik yatırımları yapmaktadır. Marka özellikle büyük çaplı endüstriyel projelerdeki drenaj çözümleri ve kaliteli ürünleri sayesinde ülkemizde de bir numara haline gelmiştir.

ACO Ürün Yelpazesi

75 yıllık tecrübesini daha iyi, daha yararlı ve daha tasarruflu ürünler tasarlamaya adayan ACO markasını tercih etmek için tecrübesinin dışında birçok neden daha var, mesela ürün yelpazesindeki her bir ürün. Yenilikçi ve dayanıklı drenaj ve su yönetimi ürünlerinin üreticisi ACO’nun ürün yelpazesine gelin yakından bakalım.

Duş kanalları

Duş kanalları, ACO markasının konutlarda hijyen sağlayan ürünlerinden biridir. Duş kanalı, adından belli olduğu üzere duş alanınızdaki atık sulardan kurtulmanız yarayan bir tesisat elemanıdır. Banyolarınızı son derece şıklaştıran ACO duş kanalı her ihtiyaç ve boyuta göre ayarlanabilmektedir. Lazerle kesilen ızgara kısmına eklenen led ışıkla da banyonuza çok hoş bir ortam ışığı sağlayabilirsiniz. Ayrıca kanala rahatça ulaşılabildiği için kullanıcı tarafından temizlenmesi son derece kolaydır. Böylece duş kanalınızın tıkanması gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Drenaj

ACO, yönetmelik açısından bir zorunluluk olan drenaj sistemlerini şık bir hale getirerek mimari projelerle ve şehir planlamayla bütünleştiriyor. Tünel drenaj sistemlerinden peyzaj drenajlarına çeşitli ihtiyaçlarınıza yönelik olarak farklı malzemelerden üretilen drenaj parçalarını en uygun fiyatlarla Yapılır’da bulabilirsiniz.

Yer Süzgeçleri

Banyo gibi ıslak zeminlerde fazla suyu atmaya yarayan yer süzgeçleri ACO ile yeni bir çağ atlıyor. Rahatça takılıp çıkarılabilen koku tutucu her eve lazım. ACO koku tutucu rahatça temizlenebilir ve bu sayede banyolarda hijyen sağlamak kolaylaşır. ACO yer süzgecine her türlü döşemeye ve malzemeye uyum sağlaması açısından birçok aksesuar eklenebilir. Bu sayede yer süzgecine izolasyon bile eklenebilir, ızgara/kapak kısmına istenilen seramik monte edilebilir ve hatta yangın kartuşu takılabilir. Yani bir yer süzgeciyle hem hijyen sağlayabilir hem göze hitap edebilir hem de yangın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Peyzaj Ürünleri

Park ve bahçelerin her zaman en iyi şekilde korunması ve bakımlı olmaları için ACO yanınızda. Ağaçların etrafına ağaç korumaları yerleştirilerek ağaç köklerini korurken büyümelerine de olanak verilebilir. Ayrıca çim tutucular ve çakıl tutucular sayesinde çimler ve çakıllar azalmaz, kelleşmeler en aza indirilir. BU çok basit ürünler sayesinde park ve bahçelerin daha bakımlı gözükmesi sağlanır.

Sürdürülebilirlik ve ACO

Hepimizin bildiği üzere tükenen temiz su kaynakları günümüzün en büyük sorunlarından biri. Bunun çözümü de su tasarrufu ve çeşitli yöntemlerle pis suları arıtarak sisteme geri kazandırmak. ACO teknolojileri sayesinde düşük maliyetlerle pis su temizlenebilmekte ve yeniden kullanıma kazandırılmaktadır. Marka ayrıca yağ ve petrol türevlerini sudan ayırmak için de sistemler sunmaktadır. Bu sayede temiz su kaybı en aza indirgenmektedir.

Endüstriyel projelerinize ve konut projelerinize yönelik ihtiyaçlarınıza çözüm olan ürünleri sayesinde ACO, sizin de favori markanız olmaya aday.

Umuyoruz “ACO Markasını Neden Tercih Etmelisiniz?” başlıklı yazımız ACO markası ile ilgili yeterince bilgi almanıza ve satın alma konusunda karar vermenize yardımcı olmuştur. Doğru ürünleri satın almanıza yardımcı olmak için markaları size tanıtıyor ve karşılaştırıyoruz. Benzer yazılarımız için Yapıyorum Blog‘daki “Satın Alma Rehberi” kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Bu yazımızda ve diğer yazılarımızda bahsettiğimiz ürünleri incelemek ve satın almak içinse Yapılır‘i ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok önemli. Yorum, soru ve gelecek yazılarımız için fikirlerinizi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Yorumlarınız hem bizim için hem de diğer okuyucularımız için son derece faydalı olmaktadır.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (1)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Banyo Mobilyası Seçimi Nasıl Yapılır? #8332

02 Haz 2022

Banyo Mobilyası Seçimi Nasıl Yapılır?

mobilyası seçimi banyonuz için vereceğiniz önemli kararlardan biridir. Bu seçimin önemli olmasının nedeni banyoda oldukça geniş bir alan kaplamasıdır. Belki de seramik ve fayanstan sonra banyonuzda en büyük yeri banyo mobilyası kaplar. Bu yazımızda sizlere banyo seçiminizde yardımcı olacağını düşündüğümüz birkaç kriterden bahsedeceğiz.
Klozet Ölçüleri Standart mı? Nasıl Doğru Ölçüde Seçilir? #4451

01 Tem 2021

Klozet Ölçüleri Standart mı? Nasıl Doğru Ölçüde Seçilir?

Klozet ölçüleri genel olarak standarttır fakat piyasada özel üretilmiş klozetlere ve farklı ölçülere de rastlayabilirsiniz. Klozet ölçüleri, insanların klozetleri rahat kullanmaları için tasarlanmış ve özel olarak hesaplanmış ölçülerdir.
Seramik Seçimi Nasıl Yapılır? #7659

11 Şub 2022

Seramik Seçimi Nasıl Yapılır?

Seramik seçimi banyo dekorasyonu yaparken en önemli adımlardan biridir. Çünkü seramik banyoda en büyük alanı kaplar. Seramiğin deseni, rengi ve dokusu bütün banyonun havasını belirler. Bu yüzden doğru seçim yapmak çok önemlidir. Bu yazımızda sizlere ihtiyacınıza ve zevkinize göre nasıl seramik seçimi yapmanız gerektiğini anlatacağız.