Anasayfa » Duravit Markasını Tercih Etmek için Tam 10 Neden

Duravit Markasını Tercih Etmek için Tam 10 Neden

Duravit kalitesi ve şık tasarımları sayesinde evlerine özen gösteren kullanıcıların vazgeçilmez markalarındandır. Peki özellikle bu markayı bu kadar vazgeçilmez kılan nedir? Bu yazımızda sizlere bu sorunun cevabını vereceğiz ve yazıyı okumayı bitirdiğinizde siz de Duravit'in neden bu kadar tercih edildiğini anlamış olacaksınız.

Paylaş :
Duravit Markasını Tercih Etmek için Tam 10 Neden #4045
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 6 dk, 53 sn

Duravit ülkemizde en çok bilinen banyo markalarından biridir. Banyo için vitrifiye ve armatür üretmesinin yanı sıra bu ürünlerle uyumlu aksesuarlarıyla da göz doldurmaktadır. Duravit kalitesi ve şık tasarımları sayesinde evlerine özen gösteren kullanıcıların vazgeçilmez markalarındandır. Peki özellikle bu markayı bu kadar vazgeçilmez kılan nedir? Bu yazımızda sizlere bu sorunun cevabını vereceğiz ve yazıyı okumayı bitirdiğinizde siz de Duravit’in neden bu kadar tercih edildiğini anlamış olacaksınız.

1-Duravit: Geleneğin Önemi

Sanki günümüzde teknolojinin de etkisiyle gelenek ve tecrübenin değerini geri plana attık. Ama aslında tecrübe demek bir şirketin hem formüllerini hem de kullanıcıya olan yaklaşımını mükemmelleştirmesi demektir. Bu yüzden 200 yılı aşkın tecrübeye sahip Duravit’in ürünlerine ve müşteri hizmetlerine güvenebilirsiniz. 1817 senesinde Almanya’da Hornberg şehrinde Georg Friedrich Horn tarafından kurulan şirket başlarda sadece seramik/toprak süs eşyaları üretmekteydi. 1956 yılında porselen ürünler ve vitrifiye elemanları üretimine başlayan marka seramik sağlık gereçleri dünyasını Duravit markasıyla tanıştırmıştır. Günümüzde 12 üretim tesisine sahip olan ve yaklaşık 6.000 kişiyi istihdam eden marka, banyoya her yönüyle yön veren bir markadır.

2-Duravit için Tasarımın Önemi

Duravit ürünlerinin tasarımları için; Sir Norman Foster, Philippe Starck, Frank Huster, Sergei Tchoban ve Matteo Thun gibi çok ünlü tasarımcı ve mimarlarla çalışmaktadır. Bu ortaklıkları sayesinde cesur tasarımlarıyla sayısız ödül alan marka tasarıma önem verirken fonksiyonelliği kesinlikle kenara bırakmıyor. Ama en önemlisi sizi yani müşterilerini dinliyor. Bayileri ve dağıtımcılarıyla diyalog kurarak piyasada ihtiyaç duyulan ürünleri ve ürün özelliklerini dikkate alıyor. Kısacası bireylerin farklı zevklerini ve ihtiyaçlarını karşılamak ne kadar imkansız gözükse de Duravit bunu amaçlıyor ve de başarıyor.

3-El İşçiliği

Duravit teknolojiye ne kadar önem verse de zanaatın ve el ustalığının önemini de asla unutmuyor hatta bu alana yatırım yapıyor. Ürünlerinde en çok el işçiliğine güvenen marka yüksek kalitesini de buna borçlu. Marka vitrifiye elemanlarında olduğu gibi ürettiği diğer ürünlerde de bu anlayışı benimsiyor. Bu yüzden satın aldığınız ürünlerin her zaman usta bir elden çıktığına güvenebilirsiniz.

4-Duravit’in Kalitesi

Yıllardır aynı kaliteyi korumak ve bunun yanında müşterilerin isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılamak kolay değil. Fakat Duravit kurulduğu günden bu yana tasarımı, fonksiyonelliği, özeni ve müşteri memnuniyetiyle çıtayı her zaman yüksekte tutmayı başarıyor. Duravit üretimde en iyi malzemeleri ve yöntemleri kullanıyor. Ayrıca satış sonrası destekte de kullanıcılarına yardımcı olmaya devam ediyor.

5-Teknoloji

Duravit’i tercih etmek için birçok neden var, bunlardan biri de Duravit’in muhteşem teknolojileri. Özellikle klozette yarattıkları yenilikler ve teknoloji sayesinde klozetleri temizlemek kolaylaşırken kullanıcıların hayatı da kolaylaşıyor.

Rimless

Duravit’in kanalsız klozete getirdiği yorum olarak görülebilecek Rimless klozet temizlik alışkanlıklarınızı değiştirecek. Bu sayede tuvaletinizin temizliği için çok daha az zaman harcayacaksınız. Kanalsız klozetler adından da anlaşılabileceği gibi rezervuardan gelen suyu klozette açık kanallarda veya kanala ihtiyaç duymadan dolaştıran klozet çeşitleridir. Kapalı kanallara sahip olmadıkları için temizlikleri çok kolaydır. Kanalsız klozetlerle ilgili detaylı bilgi için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Rimless klozette açık sifon kanalı vardır. Güçlendirilmiş su akımı önce halka şeklinde açık kanalı dolaşır ve sonra dikey olarak akar. Su, klozeti yüksek bir basınçla dolaştığı için az suyla daha çok hijyen sağlanır. Açık kanala sahip olduğu için mikroorganizmaların birikebileceği daha az girinti çıkıntı vardır. Böylece Duravit Rimless hem daha az kirlenir hem de açık kanallara ulaşmak kolay olduğu için çok rahat bir şekilde temizlenir.

SensoWash

Duravit’in hem bide hem de klozet özelliklerine sahip SensoWash klozet kapağı ile tanışın. Biz kültürümüz gereği taharet musluğuna zaten alışığız, bu sayede de bunun ne kadar büyük kolaylık olduğunu zaten biliyoruz. O zaman SensoWash’a sahip klozetlerin bizim kullandığımız klozetlerden farkı nedir? SensoWash’ta bir kumanda aracılığıyla akan suyun şiddetini, yönünü ve hatta sıcaklığını ayarlayabilirsiniz. Bunun yanında aynı kumandayla; uzak mesafeden sifonu istediğiniz hacimle çalıştırabilir, kötü kokuları yok edebilir ve kurutma özelliğini çalıştırabilirsiniz.

6-Hijyen ve Duravit

Duravit’İn çeşitli katmanları sayesinde banyonuz çok daha az kirlenirken çok daha kolay temizlenir.

WonderGliss

Duravit’in kendi bulduğu bir katman çeşidi olan WonderGliss sayesinde kir ve kireç klozetin yüzeyine tutunamaz ve suyla akıp gider. Bu sayede klozetinizi temizlemeniz için çok daha az temizlik ürünü yeterli olur. Artık temizlik yerine kendinize zaman ayırabilirsiniz.

HygieneGlaze 2.0

Duravit’in geliştirdiği HygieneGlaze uzun ömürlü bir seramik sırıdır. Hastalık yapabilecek mikropların %99.9’unu 24 saat içinde yok eder. Seramik pişirilirken üzerine kalay-çinko karışımı eklenir. Bu karışım sayesinde mikroorganizmalar ölür. Bu sayede klozetiniz daha uzun süre temiz kalır. Böylece daha az temizlik ürünü kullanırsınız ve daha nadir temizlik yaparsınız. Dolaylı yoldan temizlik ürünlerinin doğaya verdiği zararı engellerken su tasarrufu da yapmış olursunuz.

7-Geniş Ürün Yelpazesi

Duravit banyo için ihtiyaç duyabileceğiniz neredeyse her ürünü tasarlayıp, üretip, sizlerin beğenisine sunmaktadır. Böylece tüm banyonuz mükemmel bir uyum içinde olabilir. Duravit armatürden bataryaya, lavabodan küvete, banyo mobilyalarından banyo aksesuarlarına kadar geniş bir yelpazede ürün satmaktadır. Bu sayede vitrifiye elemanlarıyla banyo mobilyaları ve hatta banyo aksesuarları birbirlerine tam uyarlar. Duravit ürünleri fonksiyonellikleriyle öne çıktıkları gibi göze de hitap etmektedirler.

8-Türkiye’ye Yatırım

Duravit’in şu an dünya genelinde yaklaşık 6.000 çalışanı ve biri İstanbul’da olmak üzere dünya genelinde tam 12 ayrı üretim tesisi bulunmaktadır. Bu üretim tesislerinden birisi için Türkiye’nin seçilmiş olması ülkemize ekonomik gelir sağlarken üretimde ülkemizin adının duyulmasına da yardım etmektedir. Yabancı bir marka da olsa yerel istihdama katkı sağlayan bu markayı tercih etmek çok daha faydalı olacaktır.

9-Sürdürülebilirlik ve Yeşil Duravit

Duravit köklerini unutmuyor. Kurulduğu bölgenin ulusal parkı olan Kara Orman’a hala bağlı olan ve bu muhteşem doğal koruma alanının ortağı ve sponsoru olan marka harcadığı hammadeler ve su konusunda da bilinçli davranıyor. Duravit ne üretirse üretsin harcadığı doğal kaynaklar konusunda sorumluluklarını yerine getiriyor. Mümkün olan durumlarda geri dönüşüm gerçekleştiriyor. Üretiminde olabildiğince az kaynak ve su tüketmeye çalışan marka ürettiği ürünlerinin de su tasarruflu olmasına özen gösteriyor. Ayrıca ürünlerinin dayanıklı olmasını sağlayarak daha az tüketime teşvik ederken daha sürdürülebilir banyolar yaratıyor.

10-Garanti

Ürünlerini son derece özenli bir şekilde tasarlayıp üreten firma tabii ki satış sonrası da kullanıcılarından desteğini çekmiyor. Tam 5 yıl garantiye sahip Duravit ürünleri hayatınızı kolaylaştıracak.

Duravit’i bu kadar vazgeçilmez kılan özellikleri saydığımız yazımızı umarız aydınlatıcı bulmuşsunuzdur. Eğer bu içeriğimizi beğendiyseniz benzer içeriklerimiz için blogumuzu, Duravit ürünlerini incelemek ve en uygun fiyatlarla satın almak içinse Yapılır‘i ziyaret edebilirsiniz. Bunların yanında yorumlarınız bizim için çok önemli. Görüş ve önerilerinizi aşağıya yorumlar bölümüne bırakabilirsiniz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (1)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

En Çok Aranan Banyo Aksesuarları #11864

23 Şub 2024

En Çok Aranan Banyo Aksesuarları

Banyo aksesuarlarınızı değiştirerek banyonuzu daha işlevsel hale getirirken istediğiniz tarzı da kolayca yakalayabilirsiniz.
Kumanda Paneli Seçimi Nasıl Yapılır? #3339

10 Nis 2021

Kumanda Paneli Seçimi Nasıl Yapılır?

Kumanda paneli seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken birkaç özellik vardır. Bu yazımızda sizlere bu seçimi yapmanızda yardımcı olacağız.
Geberit Gömme Rezervuar Tercih Etmek İçin 10 Sebep #3064

20 Mar 2021

Geberit Gömme Rezervuar Tercih Etmek İçin 10 Sebep

Neden Geberit gömme rezervuarı seçmelisiniz? İşte piyasadaki en iyi gömme rezervuarlar olarak bilinen Geberit gömme rezervuarları seçmeniz için 10 neden: