Anasayfa » Duravit Teknolojileri Nelerdir? Yakından Bakalım

Duravit Teknolojileri Nelerdir? Yakından Bakalım

Duravit’i tercih etmek için birçok neden var, bunlardan biri de Duravit’in muhteşem teknolojileri. Özellikle klozette yarattıkları yenilikler ve teknoloji sayesinde klozetleri temizlemek kolaylaşırken kullanıcıların hayatı da kolaylaşıyor.

Paylaş :
Duravit Teknolojileri Nelerdir? Yakından Bakalım #8215
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 4 dk, 44 sn

Duravit teknolojileri herkes tarafından detaylı bir şekilde bilinmese bile Duravit ürünlerinin hayatımızı ne kadar kolaylaştırdığını hepimiz kabul edebiliriz. Duravit bu teknolojilerle temizleme zamanını azaltırken ürünlerin ömrünü uzatır. Ayrıca da günümüzün en büyük sorunlarından biri olan sürdürülebilirliğe ve su/enerji tasarrufuna katkıda bulunur. Bu yazımızda bu teknolojilere yakından bakacağız.

Duravit Markasının Tarihçesi

Seramik konusunda 200 yıldan fazla tecrübeye sahip olan Duravit 1817 yılında Almanya’da kurulmuştur. Almanya’da Hornberg şehrinde Georg Friedrich Horn tarafından kurulan şirket başlarda sadece seramik/toprak süs eşyaları üretmekteydi. Marka 1956 yılında vitrifiye ürünlerin üretimine başladı. Duravit’in seramikteki tecrübesi vitrifiye elemanları üretiminde çok işe yaradı. Böylece marka, kısa sürede mükemmelleştirdiği formülleri ve tasarımlarıyla dünyada sıhhi seramik alanında tanınır hale geldi.

Günümüzde kalitesi, muhteşem tasarımları ve uzun ömürlü ürünleriyle tanınan Duravit’in en önemli silahı da ürünlerinin ömrünü uzatan ve tasarruf sağlayan teknolojileri.

Duravit Teknolojileri

Duravit’i tercih etmek için birçok neden var, bunlardan biri de Duravit’in muhteşem teknolojileri. Özellikle klozette yarattıkları yenilikler ve teknoloji sayesinde klozetleri temizlemek kolaylaşırken kullanıcıların hayatı da kolaylaşıyor.

Rimless

Duravit’in kanalsız klozete getirdiği yorum olarak görülebilecek teknolojisi Rimless klozet temizlik alışkanlıklarınızı değiştirecek. Bu sayede tuvaletinizin temizliği için çok daha az zaman harcayacaksınız. Kanalsız klozetler adından da anlaşılabileceği gibi rezervuardan gelen suyu klozette açık kanallarda veya kanala ihtiyaç duymadan dolaştıran klozet çeşitleridir. Kapalı kanallara sahip olmadıkları için temizlikleri çok kolaydır. Kanalsız klozetlerle ilgili detaylı bilgi için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Rimless klozette açık sifon kanalı vardır. Güçlendirilmiş su akımı önce halka şeklinde açık kanalı dolaşır ve sonra dikey olarak akar. Su, klozeti yüksek bir basınçla dolaştığı için az suyla daha çok hijyen sağlanır. Açık kanala sahip olduğu için mikroorganizmaların birikebileceği daha az girinti çıkıntı vardır. Böylece Duravit Rimless hem daha az kirlenir hem de açık kanallara ulaşmak kolay olduğu için çok rahat bir şekilde temizlenir.

SensoWash

Duravit teknolojilerinden hem bide hem de klozet özelliklerine sahip SensoWash klozet kapağı ile tanışın. Biz kültürümüz gereği taharet musluğuna zaten alışığız, bu sayede de bunun ne kadar büyük kolaylık olduğunu zaten biliyoruz. O zaman SensoWash’a sahip klozetlerin bizim kullandığımız klozetlerden farkı nedir? SensoWash’ta bir kumanda aracılığıyla akan suyun şiddetini, yönünü ve hatta sıcaklığını ayarlayabilirsiniz. Bunun yanında aynı kumandayla; uzak mesafeden sifonu istediğiniz hacimle çalıştırabilir, kötü kokuları yok edebilir ve kurutma özelliğini çalıştırabilirsiniz.

Duravit Sensowash tüm muhteşem fonksiyonlarının yanında çok kolay bir montaja sahiptir. Kullanıcı tarafından rahatça monte edilebilen ürün ayrıca gizli montaja da sahiptir. Böylece işlevselliğinin yanında çok da şık bir klozet kapağına sahip olursunuz. SensoWash ile ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayarak “Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır?” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

HygieneGlaze

Duravit’in geliştirdiği teknolojisi HygieneGlaze uzun ömürlü bir seramik sırıdır. Hastalık yapabilecek mikropların %99.9’unu 24 saat içinde yok eder. Seramik pişirilirken üzerine kalay-çinko karışımı eklenir. Bu karışım sayesinde mikroorganizmalar ölür. Bu sayede klozetiniz daha uzun süre temiz kalır. Böylece daha az temizlik ürünü kullanırsınız ve daha nadir temizlik yaparsınız. Dolaylı yoldan temizlik ürünlerinin doğaya verdiği zararı engellerken su tasarrufu da yapmış olursunuz.

WonderGliss

Duravit’in kendi bulduğu bir katman çeşidi olan WonderGliss sayesinde kir ve kireç klozetin yüzeyine tutunamaz ve suyla akıp gider. Bu sayede klozetinizi temizlemeniz için çok daha az temizlik ürünü yeterli olur. Artık temizlik yerine kendinize zaman ayırabilirsiniz.

DuraSolid

DuraSolid’i oluşturan hammaddelerin etkileşimi, özellikle küvet ve duş teknesi üretimi için uygun olan; yüksek teknoloji ürünü bir malzeme oluşturur. DuraSolid demek; uzun ömür, yüksek stabilite ve kayma direnci anlamına gelir. Zarif kaplama hoş bir şekilde sıcak ve yumuşak bir his sağlar.

Sizin En Sevdiğiniz Duravit Teknolojisi Hangisi?

Yazımızda sizlere çeşitli Duravit teknolojilerinden bahsettik. Peki sizce hangi teknoloji en önemli? Yorumlara en beğendiğiniz Duravit teknolojisini yazarak diğer kullanıcılarımıza ve bize yardımcı olabilirsiniz.

Umuyoruz ki “Duravit Teknolojileri Nelerdir? Yakından Bakalım” başlıklı yazımızı bilgilendirici bulmuşsunuzdur. Merak ettiğiniz konularla ilgili onlarca yazıya ulaşabileceğiniz blogumuz için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilirsiniz. Duravit ürünlerini ve tüm yazılarımızda bahsettiğimiz ürünleri en uygun fiyatlarla satın almak içinse Yapılır‘ı inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Görüş, öneri ve gelecek yazılarımız için fikirlerinizi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Bırakacağınız yorumlar hem bizim hem de diğer okurlarımız için faydalı olacaktır.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Duroplast ve Thermoplast nedir ve farkları nelerdir? #9719

10 Şub 2023

Duroplast ve Thermoplast nedir ve farkları nelerdir?

Duroplast ve Thermoplast, gündelik hayatta çeşitli ambalaj ve oyuncak üretiminde kullanılmasının yanı sıra; klozet kapaklarında yaygın olarak kullanılan plastik polimer kökenli malzemelerdir.
Vintage Banyo Dekorasyon İpuçları #11091

13 Eyl 2023

Vintage Banyo Dekorasyon İpuçları

Vintage eşyalar son yıllarda giderek daha popüler hale geldi. Evinizi vintage bir tarzda tasarlamak ve dekore etmek çok zor ve zahmetli olmamakla birlikte genellikle eski bir döneme ait mobilyalar, aksesuarlar ve renk paletlerini birleştirerek evinizde vintage bir atmosfer sağlayabilirsiniz. Özellikle çok zaman geçirdiğimiz banyolarda vintage bir atmosfer sağlamak ise evin diğer odalarına kıyasla çok daha kolay. Geçmişin zamansız tasarımına ve cazibesine banyonuzda yer vererek bir vintage banyo yaratabilir ve uzun ve yorucu bir günün ardından rahatlamak için harika bir ortam yaratabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere çok farklı alt dallara ayrılan vintage tasarım stili ile banyonuzu sıkıcı göstermeyen ve tarzınızı yansıtan bir ortam için bazı dekorasyon ipuçlarından bahsedeceğiz.
En İyi Klozet Markaları Hangileri? #9204

07 Eki 2022

En İyi Klozet Markaları Hangileri?

Bu yazımızda piyasadaki sayısız klozet markası arasında en iyi olanları inceleyip neden en iyilerin bu markalar olduğunu açıklayacağız.