Anasayfa » Duravit Zencha ve Duravit White Tulip Serileri

Duravit Zencha ve Duravit White Tulip Serileri

Bu yazımızda, tasarım ve teknolojiyi bir araya getiren üst segment vitrifiye markalarından Duravit'in, tasarımcı Sebastian Herkner tarafından geleneksel japon ritüellerinden ve japon el işçiliğinden ilhamla tasarlanan Duravit ZenCha serisinden ve Red Dot Tasarım Ödüllü tasarımcı Philippe Starck tarafından açmakta olan bir lale silüetinden esinlenerek tasarlanan Duravit White Tulip serisinden bahsedeceğiz.

Paylaş :
Duravit Zencha ve Duravit White Tulip Serileri #10011
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 6 dk, 14 sn

Duravit; kuruluş tarihinden bu yana müşterilerinin ihtiyaçlarını anlayarak, tasarım ve teknolojiyi bir araya getiren bir vitrifiye ürünleri markası olarak öne çıkmaktadır. Bu bağlamda, onlarca tasarımcıyla birlikte seriler geliştirmektedir. Bu yazımızda tasarımcı Sebastian Herkner tarafından geleneksel japon ritüellerinden ve japon el işçiliğinden ilhamla tasarlanan Duravit ZenCha serisinden ve Red Dot Tasarım Ödüllü tasarımcı Philippe Starck tarafından açmakta olan bir lale silüetinden esinlenerek tasarlanan Duravit White Tulip serisinden bahsedeceğiz.

Duravit ZenCha Serisi

Duravit ZenCha Banyo
Duravit ZenCha Banyo

Duravit’in ZenCha Serisi, tasarımları ile doğal ve rahat bir his uyandırmayı amaçlamaktadır. ZenCha serisi; lavabo, tuvalet, banyo küveti ve tamamlayıcı depolama mobilyalarından oluşmaktadır. Serinin özellikle dikkat çeken özelliği, doğal ve sade bir tasarımı modern bir dokunuşla birleştirmesidir. ZenCha serisi, banyolarda huzurlu ve rahat bir atmosfer yaratmak isteyenler için idealdir.

Tasarım Özellikleri

Duravit ZenCha Serisi Lavabo,Banyo dolabı ve aynaları
Duravit ZenCha Serisi Lavabo,Banyo dolabı ve aynaları

Duravit ZenCha serisinin her bir ürünü, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratan masif ahşap ve beyaz porselen malzemelerin uyumlu bir kombinasyondan oluşur. Zencha; dengeli şekilleri, renkleri ve malzemeleriyle tüm duyularımıza hitap eden bir tasarıma sahiptir. Tasarımın ilham kaynağı, tasarımcının Japonya’da keşfettiği el yapımı seramik çay fincanlarıdır. Fincanların nazik ve organik şekilleri, soyut formda koleksiyona yansıtılmıştır.

Malzeme ve Üretim Kalitesi

Zencha serisi, yüksek kaliteli malzemelerin kullanımı ve titiz bir üretim süreciyle öne çıkmaktadır. Serinin lavabo ve tuvaletleri, dayanıklı ve yüksek kaliteli DuraCeram® ve DuroCast malzemeden üretilmiştir. Bu malzemeler; çizilme, aşınma ve leke tutmama özellikleri ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Parlak beyaz, mat beyaz, mat gri ve mat antrasit gibi seramik renk seçenekleri mevcuttur.

Aynı zamanda Duravit ZenCha serisi mobilyaları, PEFC (PEFC/04-31-2357) sertifikalı masif ahşap malzemeden yapılmıştır. Bu malzemeler, dayanıklı ve çevre dostudur. Ayrıca; mobilyaların üretiminde kullanılan tüm ahşap türleri, sertifikalı ormanlardan seçilir ve sürdürülebilir bir şekilde üretilir.

ZenCha serisinin üretim süreci, yüksek kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirilir. Üretim, teknolojik yeniliklerle desteklenen geleneksel el işçiliği ile birleştirilir.

Teknik Özellikler

Duravit ZenCha serisi diğer tüm Duravit ürünleri gibi kullanıcı deneyimini iyileştirecek bazı teknik özellikler ile donatılmıştır. Serinin mobilya ve dolapları modüler ve çok amaçlı kullanılabilecek tasarımının yanı sıra Soft-Closure özelliği sayesinde basılarak açılma ve kendi kendine kapanma teknolojisine sahiptir.

Yüksek kaliteli DuroCast Plus malzemeden yapılan küvetler ergonomik biçiminin yanı sıra Whirl Air sistemi ile evinizin banyosunda rahatlatıcı bir masaj olanağı sağlar.

Serinin, yuvarlak hatlarıyla tamamlayıcılarından aynaları LED şerit ile kaplıdır. Buradaki LED ışık aynanın altındaki sensörlerle veya Casambi uygulaması kullanılarak kontrol edilebilir.

Duravit ZenCha serisi tuvaletleri ve bideleri SensoWash® Starck f ve Happy D.2 klozetler ile uyumludur. Aynı zamanda C.1, Starck T ve White Tulip serisi bataryaları da ZenCha serisi ürünleriyle birlikte kullanılabilir. Duravit Zencha serisi lavabolarıyla banyonuza stil katmak isterseniz ürünlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Duravit White Tulip Serisi

Duravit White Tulip Nature Serisi Lavabosu
Duravit White Tulip Nature Serisi Lavabosu

Duravit’in White Tulip Serisi, sıradışı tasarımlarıyla dikkat çeken modern bir banyo serisidir. Bu serideki lavabo, banyo küveti, tuvalet ve mobilya seçenekleri; beyaz tonlarındaki sıradışı şekilleriyle farklı bir stil yaratmaktadır. White Tulip serisi, doğal ve modern tasarımları ile tanınan bir banyo ürünleri serisidir. Bu serinin iki alt serisi vardır: White Tulip Nature ve White Tulip Culture.

Duravit White Tulip Nature

Duravit White Tulip Nature

White Tulip Nature, doğal malzemelerin kullanıldığı bir seridir. Ahşap, mermer ve taş gibi doğal malzemeler; banyonun doğal bir ortam yaratmasına yardımcı olur. Nature serisi, doğal dokular ve tonlar ile tasarlanmıştır ve banyoda sakin bir atmosfer yaratmak amaçlanmıştır.

Duravit White Tulip Culture

Duravit White Tulip Culture

White Tulip Culture ise modern ve minimalist tasarımlarla tanınan bir seridir. Düz hatlar ve sade tasarımlar, banyonun modern bir havaya sahip olmasını sağlar. Culture serisi, temiz ve minimalist tasarımlarla öne çıkar. Serideki lavabo ve küvetler, yüksek kaliteli vitreous china porselen malzemeden yapılmıştır ve mobilyalar çeşitli modern renklerde sunulmaktadır.

Tasarım Özellikleri

White Tulip Culture
Duravit White Tulip Culture

White Tulip serisindeki lavabolar, elips şeklindeki geniş çanakları ve ince kenarları ile modern bir estetik sunarlar. Lavaboların beyaz parlak yüzeyi, minimalist tarzıyla birleşerek sade ve modern bir tasarım yaratmaktadır. White Tulip serisindeki tuvaletler, lavaboların tasarımına uygun olarak tasarlanmıştır. White Tulip serisinin banyo küveti tasarımı, elips şeklindedir ve sıradışı bir görünüm sunar. Küvetin yüzey malzemesi minimalist tasarımı tamamlar. Ayrıca, küvetin içindeki ergonomik şekil, kullanıcılara rahat bir banyo deneyimi sunar.

Malzeme ve Üretim Kalitesi

Duravit White Tulip serisi, yüksek kaliteli malzeme ve titiz bir üretim süreciyle üretilmiştir. Serinin lavabo ve tuvaletleri, dayanıklı ve yüksek kaliteli porselen malzemeden yapılmıştır. Bu malzeme; çizilmeye, aşınmaya ve leke tutmaya karşı dirençlidir, böylece uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Banyo küvetleri, yüksek kaliteli akrilik malzeme ile üretilir. Bu malzeme, kolay temizlenebilir ve dayanıklıdır. Ayrıca, küvetlerin altında yer alan destekler küvetlerin dayanıklılığını artırır.

Duravit HygieneFlush Teknolojisi
Duravit HygieneFlush Teknolojisi

Teknik Özellikleri

White Tulip serisi, yüksek kaliteli malzemeler ve son teknoloji üretim teknikleri kullanılarak üretilir. Bu seri; dayanıklılık, hijyen, kolay temizlenebilirlik ve estetik görünüm gibi özelliklere sahiptir. White Tulip serisi ayrıca, modern teknolojilerin kullanıldığı bazı niteliklere de sahiptir. Örneğin, bazı ürünlerde hidromasaj özelliği veya aydınlatma sistemleri bulunmaktadır. Bu özellikler, banyonun rahatlatıcı bir ortam yaratmasına yardımcı olur ve modern bir dokunuş sağlar. Aynı zamanda klozetlerindeki HygieneFlush teknolojisi sayesinde sadece 4.5 litre suyla tuvaletlerde etkili ve çevreci bir hijyen sağlar. Duravit White Tulip serisi vitrifiye elemanlarıyla banyonuza stil katmak için satın almak isterseniz ürünlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Duravit üst segment ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi için Duravit ME by Starck ve Happy D.2 Serilerini incelediğimiz ”Duravit ME by Starck ve Happy D.2 Serileri” yazımıza göz atabilirsiniz.

Umuyoruz Duravit ZenCha ve Duravit White Tulip Serileri” başlıklı yazımız sizi yeterince bilgilendirmiştir. Hem ZenCha hem de White Tulip serileri, banyo tasarımına önem veren müşteriler için mükemmel bir seçenek olabilir. Bu yazımızı beğendiyseniz, benzer yazılarımız için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilirsiniz. Onlarca yazımızdan birkaçı mutlaka ilginizi çekecektir. Yazılarımızda bahsettiğimiz ürünleri en uygun fiyatlarla ve güvenle satın almak içinse web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Soru, öneri ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakırsanız size en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (0)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (0)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Vintage Banyo Dekorasyon İpuçları #11091

13 Eyl 2023

Vintage Banyo Dekorasyon İpuçları

Vintage eşyalar son yıllarda giderek daha popüler hale geldi. Evinizi vintage bir tarzda tasarlamak ve dekore etmek çok zor ve zahmetli olmamakla birlikte genellikle eski bir döneme ait mobilyalar, aksesuarlar ve renk paletlerini birleştirerek evinizde vintage bir atmosfer sağlayabilirsiniz. Özellikle çok zaman geçirdiğimiz banyolarda vintage bir atmosfer sağlamak ise evin diğer odalarına kıyasla çok daha kolay. Geçmişin zamansız tasarımına ve cazibesine banyonuzda yer vererek bir vintage banyo yaratabilir ve uzun ve yorucu bir günün ardından rahatlamak için harika bir ortam yaratabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere çok farklı alt dallara ayrılan vintage tasarım stili ile banyonuzu sıkıcı göstermeyen ve tarzınızı yansıtan bir ortam için bazı dekorasyon ipuçlarından bahsedeceğiz.
Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır? #5543

09 Eyl 2021

Duravit Sensowash Nedir ve Nasıl Çalışır?

Duravit Sensowash tuvalet alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek. Sensowash bir çeşit klozet kapağıdır. Fakat geleneksel klozet kapaklarından çok daha fazlasıdır. Bu ürün hem sizin hem de klozetinizin daha hijyenik olmasını sağladığı için hayatınızı kolaylaştırır. Bu klozet kapağı size yeni bir klozet almışsınız hissini verecek.
Geleceğin Banyosu Nasıl Olacak? #6652

04 Ara 2021

Geleceğin Banyosu Nasıl Olacak?

osu denince aklımıza neler geliyor? Aslında geleceğin banyosunda biz neler isterdik, nelere ihtiyacımız var daha doğru bir soru. Uzmanlar da bizim ihtiyaçlarımızdan yola çıkarak ve teknolojinin gittiği yöne bakarak geleceğimizle ilgili bazı tahminlerde bulunuyorlar. Bu yazımızda geleceğin banyosu için öngörülen bazı gelişmeleri ve bizce ne tür gelişmeler olması gerektiğini anlatacağız.