Anasayfa » Geberit Markasını Yakından İnceleyelim

Geberit Markasını Yakından İnceleyelim

Geberit yıllardır hayatımızı kolaylaştıran banyo aksesuar ve mobilyaları ile herkese hitap eden çözümler sunuyor. Bu İsviçre merkezli şirket, banyo teknolojisi ve tasarımında önde gelen isimlerden sadece bir tanesi, aynı zamanda Red Dot ödülünün de sahibi.

Paylaş :
Geberit Markasını Yakından İnceleyelim #10842
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 6 dk, 46 sn

Geberit yıllardır hayatımızı kolaylaştıran banyo aksesuar ve mobilyaları ile herkese hitap eden çözümler sunuyor. Bu İsviçre merkezli şirket, banyo teknolojisi ve tasarımında önde gelen isimlerden sadece bir tanesi, aynı zamanda Red Dot ödülünün de sahibi. Gömme rezervuar mucidi olan Geberit markasını yenilikçi icatları ile tanımaktayız. İlk olarak 1874 yılında bir tesisat markası olarak ortaya çıkan Geberit 30 yıllık bir deneyim ve birikimden sonra tesisat parçaları üretmeye başlayarak zamanla büyüyen bir marka haline geldi. İlk ürünleri ise sıhhi tesisat teknolojisinde bir dönüm noktası sayılan klozetteki su seviyesini kontrol edebilen bir vana çeşidiydi. O zamandan beri Geberit, gömme rezervuarlar, klozetler ve temassız sifon sistemleri de dahil olmak üzere banyo için son teknoloji çözümler geliştirmeye devam etti.

İnovasyon ve Felsefeleri

İnovasyon, Geberit’in felsefesinin merkezinde yer alır. Şirket, banyo tasarımı ve teknolojisinde mümkün olanın sınırlarını sürekli olarak zorlamaktadır. Örneğin, Geberit’in Monolith sıhhi tesisat modülleri, geleneksel tuvaletlere şık ve modern bir alternatif sunar. Bu modüller, cam ve paslanmaz çelik dahil olmak üzere çeşitli yüzeylerde mevcuttur ve herhangi bir görünür boru veya armatür olmadan monte edilebilirler.

Kanalsız klozetlerin de mucidi olan Geberit, zararlı mikroorganizmaların klozette bulunmasına olanak vermeyerek daha hijyenik bir banyo ortamı sağlamanızda yardımcı olur. Tasarımı fonksiyonla birleştirip her kullanıcıya hitap ederek ürünlerinin sadece estetik olmasını değil aynı zamanda gündelik yaşamı da büyük ölçüde kolaylaştırarak bir denge sağlamasını ele alıyor. Design Meets Function ismini verdikleri fonksiyonelliğin ve estetik tasarımın banyoda yarattığı atmosfer ile temizliği ve kullanımı kolay ürünler ile konforu arttırıyor. Bu da aynı zamanda kullanıcıların birçok banyo aksesuarı ve mobilyasından tarzına hitap edeni seçmesine olanak sağlıyor.

Know-How Installed ismini verdikleri bir diğer anlayışları ise markanın ilk kurulduğu zamanlardan kalan bir anlayış diyebiliriz. Yenilik ve iyileştirmelerde 150 senedir edindikleri tecrübeleri tesisatçılar, tesisat mühendisleri, mimarlar ve satıcılar ile iş birliği içerisinde olmaları sayesinde günümüze kadar getirebilmişler. Sıhhi tesisat sektöründe standartları belirleyen ürünleri hızlı, kolay kurulum ve bakım özelliklerine de sahip olarak kullanıcılara daha uzun ömürlü ürünler sunuyor.

Ürün Yelpazesi

Ürün yelpazesi Know-How Installed ve Design Meets Function anlayışları sayesinde oldukça çeşitlenmiş ve kullanıcıların konforunu ve ürünlerin estetiğini merkezine almış. Fonksiyonellik ve erişilebilirlik sağlayarak inovasyonları ile kendisini günümüze kadar taşımış ve hala da geliştirmekte olan bu marka, doğal olarak da oldukça geniş bir ürün kataloğunu kullanıcılara ve satın alma niyetinde olanlara sunuyor.

iCon Serisi

Markanın serilerinden birisi olan iCon, Geberit’in en şık serilerinden birisidir. iCon serisi modern bir tasarım dilinde tasarlanan bir çok banyo mobilyası ve aksesuarından oluşan geniş yelpazeye sahip. Hem net çizgilere hem de esnek tasarımı sayesinde maksimum tasarım özgürlüğünü sunuyor. Seride yan dolaplar lavabo alanı için daha geniş bir alan sağlayarak depolama alanını da maksimize ediyor. Farklı yükseklikte gelen lavaboları sayesinde kullanıcının istek ve ihtiyaçlarına kulak veriyor. Aydınlatmalı aynası sayesinde günlük bakım rutinlerinizde ve tıraş olma gibi aktivitelerde yüzünüzü daha aydınlatarak hem daha güvenli hem de spa benzeri bir banyo alanı sunuyor. Mobilya kulpları kolayca değiştirilebilir olması ve aksesuar olarak ayrı olarak temin edilebilmesi sayesinde yüzeylerin ve kulpların istendiği gibi ayrı ayrı birleştirilmesine olanak tanıyor. Farklı renk ve dokularda gelen banyo mobilyaları ile kullanıcıya tarzını yansıtan seçenekler arasından dilediği banyo atmosferini yaratmasını sağlıyor. Esnek kombinasyon seçenekleri ile banyodaki depolama alanını maksimize ederek küçük banyoya sahip kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak. Geberit markasını ve iCon serisini incelediğimiz yazımıza sitemizden göz atabilirsiniz.

Banyonuza sadece şıklık ve zariflik katmakla kalmıyor aynı zamanda kanalsız klozetleri sayesinde daha hijyenik bir banyo ortamı sağlarlar. Serideki klozetler aynı zamanda asma klozetlerdir. Asma klozet olması sayesinde klozetin altındaki alana kolayca ulaşıp temizlenebilir. Aynı zamanda geleneksel tuvaletlerde dışarıda bulunan rezervuar ve teknik borular duvarın içerisinde gizlendiği için temizlik yüzeyini daha basitleştirir ve herhangi bir engel bırakmaz, dolayısıyla banyodaki nemden kaynaklanabilecek küf ve mantar oluşumu gözlenmez. Gömme rezervuarın mucidi olan Geberit markasını tercih etmek için sebep arıyorsanız ‘Geberit Gömme Rezervuar Tercih Etmek İçin 10 Sebep’ yazımıza göz atabilirsiniz. İnovatif teknolojileri sayesinde banyonun tamamının temizliği daha verimli hale getiren Geberit asma klozetlerine sitemizden göz atabilirsiniz.

Kumanda Kapakları ve DuoFresh Koku Alma Ünitesi

Kumanda kapakları her ne kadar küçük de olsalar banyodaki atmosferi etkiliyorlar, dolayısıyla banyonuzda tarzınızı yansıtan bir atmosfer yaratırken kumanda kapaklarını da es geçmemenizi öneririz. Farklı renkler ve malzemelerde gelen bu kumanda kapakları aynı zamanda fotosel teknolojisi ile gelen modelleri sayesinde temas etmeden klozetin sifonunu aktif etmenizi sağlıyor. Sadece estetik bir görüntü sunmayan ve aynı zamanda tasarımda esneklik sunan kumanda kapaklarını koku alma unitesi ile birleştirerek banyonuzdaki kötü kokuların filtrelenmesini sağlayabiliyorsunuz.

DuoFresh koku alma unitesi dilediğiniz Sigma serisi kumanda kapağı ile kişiselleştirebilme olanağı sunuyor. Kötü kokuları oda spreyleri gibi kimyasal ve zararlı yöntemlerle değil seramik filtresiyle ve filtreleme teknolojisi ile banyonuzdaki hava kalitesini arttırıyor. Kolayca ulaşılabilen bu seramik filtreyi de ihtiyaca göre kendiniz değiştirebilirsiniz. Yönlendirme ışığına sahip olması ile gece loş bir ışık sağlayarak genel aydınlatmanın uykunuzu kaçırmasını engelleyebiliyor. Yönlendirme ışığının yoğunluğunu ve süresini de kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Kolayca montaj edilme imkanı sunan koku alma ünitesini bir profesyonel olmadan kendiniz de monte edebilirsiniz. Banyonuzda daima ferah ve temiz bir koku olmasını sağlayacak DuoFresh koku alma ünitesine sitemizden ulaşabilirsiniz.

geberit

Geberit Cleanline Duş Kanalı Kapağı

Geberit Cleanline serisi duş kanallarından oluşan bir seridir. Şık yapıya sahip olan bu seri banyonuzda daha modern ve estetik bir çözüm sunar. Farklı ölçülerde gelerek banyonuzun büyüklüğüne ayak uydurabilir. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş olmaları sayesinde kir ve parmak izi tutmayan yapıya sahiptir. Siyah krom veya paslanmaz çelik gibi renklerde gelir ve tarzınızı yansıtanı ve banyo atmosferini tamamlayanı banyonuza ekleyebilirsiniz. Kolay bir şekilde açılabilmesi sayesinde ürünün de temizlenebilmesini sağlar. Saç tutucu tarak eki ile giderin tıkanmasını önler ve dilediğinizde bu tarağı çıkarıp temizleyebilir ve yıkayabilirsiniz. Tercihen duş alanının yanında ve klozet yanında olmak üzere iki alanda yer verilebilir. Geberit Cleanline duş kanalı kapağını sitemizden daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Bu yazımızda Geberit markasını daha yakından inceledik, felsefesinden, teknolonojisinden ve ürünlerinden bahsettik. İster şık ve modern bir klozet, ister banyonuzu daha şık ve modern gösterecek mobilyalar arıyor olun tarzını yansıtan bir modeli banyonuza ekleyebilirsiniz.Benzer yazılarımız için Yapıyorum Blog‘u ziyaret edebilir ve onlarca yazımız içinden size uygun olanları okuyabilirsiniz. Bu ve diğer yazılarımızdaki ürünleri güvenle satın almak içinse sitemizi inceleyebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Gelecek yazılarımız için araştırmamızı istediğiniz konuları, sorularınızı ve görüşlerinizi aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Yorumlarınızı okuyup en kısa zamanda cevap vermeye çalışıyoruz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (1)

🤗

Pratik (0)

😏

Detaylı (0)

🤓

Zekice (0)

🤠

Yol Gösterici (1)

🤩

Yenilikçi (0)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

Yapılır

Yapılır

Yaşam alanlarınız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli ve özgün tasarımlı yapı malzemeleri Yapılır'da! Banyo mobilyalarından lavabo ve klozete, seramikten batarya ve musluklara uzanan geniş bir çeşitlilik sunan online mağazamız, her bütçeye ve zevke uygun ürünlerimiz ile sizleri bekliyor.

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Klozet Kapağı Nedir ve Nasıl Seçilir? #6319

09 Kas 2021

Klozet Kapağı Nedir ve Nasıl Seçilir?

Yeni bir eve taşınıldığında hijyen adına ilk yapılan şeylerden biri klozet kapağını değiştirmektir. Klozetin kendisini değiştirmek daha zor ve pahalı olacağı için klozet kapağı değiştirmek çok daha mantıklıdır. Tam da bu yüzden klozet kapakları çok gerekli ve kullanışlı ürünlerdir.
Asya Kökenli 8 Mimari Konsepti İnceliyoruz. #11266

27 Eyl 2023

Asya Kökenli 8 Mimari Konsepti İnceliyoruz.

Asya'nın tarih boyunca gelişen ve evrimleşen mekan tasarım felsefeleri, sadece estetik açıdan çekici değil, aynı zamanda iç huzur ve denge arayışı içinde olanlar için ilham verici öğretiler sunar. Bu yazıda Asya'nın bu zengin mirasını keşfederek, iç mekanlarınıza yeni bir perspektif getirmenin yollarını bulacaksınız.
Hansgrohe Renkli Bataryalar ile Banyonuzu Renklendirin #6654

01 Ara 2021

Hansgrohe Renkli Bataryalar ile Banyonuzu Renklendirin

Hansgrohe renkli bataryalar da diğer renkli ürünler ve mobilyalar gibi evinize renk katarken uyum sağlamanıza yardımcı olurlar. Bu yazımızda sizlere Hansgrohe markasına ait renkli bataryaları daha yakından tanıtmaya çalışacağız.