Anasayfa » En İyi Duş Başlığı Markaları Nelerdir?

En İyi Duş Başlığı Markaları Nelerdir?

Bu yazımızda en iyi duş başlığını satın almanız için yardımcı olacağız. Bunun için de yazımızda sizlere en iyi duş başlığı markalarını tanıtacağız. Sizlere bu yazımızda tanıtacağımız duş başlıkları hem kaliteli hem de dayanıklı ürünler.

Paylaş :
En İyi Duş Başlığı Markaları Nelerdir? #5898
Yayın Tarihi:
Ortalama okuma süresi: 7 dk, 31 sn

En iyi duş başlığı markalarını anlatacağımız yazımıza önce duş başlığını kısaca açıklayarak başlayalım. Duş başlığı; bataryadan gelen suyu yönlendirmenize yarayan armatürdür. Duş başlıklarının birçok farklı çeşidi vardır; el duşları, tepe duşları ve duş kolonları. Duş başlıklarıyla ilgili daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayarak “Duş Başlığı Nedir ve Hangi İşlere Yarar?” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Bu yazımızda en iyi duş başlığını satın almanız için yardımcı olacağız. Bunun için de yazımızda sizlere en iyi duş başlığı markalarını tanıtacağız. Sizlere bu yazımızda tanıtacağımız duş başlıkları hem kaliteli hem de son derece dayanıklı ürünler.

En İyi Duş Başlığı Markaları

En iyi duş başlığı markası kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Çünkü her kullanıcının ihtiyacı ve tercihi farklıdır. Kullanıcılar duş başlığı seçimi yaparken en çok fonksiyon sayısına, su tasarrufuna ve kolay temizlenebilmesine dikkat ederler. Biz de bu bölümde farklı markaların duş başlıklarını tanıtarak farklı özelliklerini anlatacağız.

en iyi duş başlığı
Hansgrohe Crometta E240 Duş Kolonu

Hansgrohe

Hansgrohe tabii ki en iyi duş başlıklarından bahsederken seçtiğimiz ilk marka. Çünkü Hansgrohe özellikle duş armatürleri konusunda çok ünlü bir markadır ve en iyi duş başlıklarına sahiptir. Çünkü markanın yıllardır en çok üstüne eğildiği ürün grubu duş başlıklarıdır. Marka piyasaya girişini de duş alanından yapmıştır. Markanın kurucusu olan Hans Grohe 1900’lerin başında, dönemin modası olan kalay duş kabinlerini üretmeye başlamıştır ve yıllar içinde duşlar konusunda özelleşmeye devam etmiştir.

1928’de Hans Grohe’nin el duşları, tepe duşuna daha kullanışlı bir alternatif olarak yaygınlaşmaya başlamıştır. Hans Grohe 82 yaşında bile icatlarına devam ederek hepimizin duşunda bulunan duş kolonunu bulmuştur. Bu el duşunun istenilen yüksekliğe takılmasını sağlayan bar; hem bir tepe duşuna hem de el duşuna sahiptir. Duş kolonunun mucidi olan markanın en çok satan duş kolonu, Hansgrohe Crometta E240 Duş Kolonu‘nu gönül rahatlığıyla uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Hansgrohe markasının en son çıkan duş kolonlarından olan Pulsify S 260 2Jet duş kolonu sunduğu bir çok özellik ile gündelik hayatınızı kolaylaştırırken spa benzeri bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Farklı su akış modu ile yağmur damlalarına benzer bir his verirken çıkarılabilir el duş ile suyun vücudunuzun her yerine ulaşmasını sağlıyor. Aplike montaj türüne sahip Pulsify S duş kolonunu kendiniz kolayca monte edebilirsiniz. Küçük bir banyoya sahipseniz küvetinizde de kullanarak ek bir yıkanma alanı oluşturabilirsiniz.

Pulsify S duş kolonu sadece rahatlatıcı bir banyo deneyimi yaşatmaz, aynı zamanda gündelik yaşamınızı kolaylaştırır. Duş başlıklarının temizlenebilir olması sayesinde kireç ve tortuların birikmesini önler. Bu sayede ürün uzun yıllar boyunca gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Termostatın hassas şekilde ısı ayarı yapabilmesi ve termostat yüzeyinin aşırı ısınmaktan koruyan CoolContact teknoloji sayesinde ani sıcak su değişimden ya da termostat yüzeyinin sıcaklığından kaynaklanabilecek yanma gibi kazaları önler. Hansgrohe Pulsify S 260 duş kolonunu daha detaylı incelediğimiz yazımıza sitemizden ulaşabilirsiniz.

Artema

en iyi duş başlığı
Artema Rain L Duş Başlığı

Vitra’nın armatür üretimi yapan kolu olan Artema, kullanıcılarına yerel üretimle global tasarımlar sunuyor. 1979’da Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun armatür üretiminin Bozüyük Üretim Tesisi’nde başlamasıyla Artema markası da doğmuş oldu. Banyoda bir dünya markası haline gelen Vitra’ya talebin artmasıyla banyonun her parçasını tasarlamaya başlayan markanın üretim tesislerinde en iyi duş başlıkları böylece üretilmeye başlandı.

Artema markasına ait en iyi duş başlıkları tam 5 kıtaya ve 50 ülkeye ulaşmaktadır. Ürünlerin ulaştığı başlıca ülkeleri; Rusya, İngiltere, Avustralya, Amerika, İsveç ve Almanya olarak sıralayabiliriz. Yurt dışında da ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam eden marka hem ülkemizde hem de yurt dışında hızını kesmeden büyümeye ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Müşteri memnuniyetini ve sadakatini her zaman ön plana almaya önem gösterirken ürün kalitesinden de asla ödün vermiyor. Artema’nın birçok kaliteli ve keyifli duş başlığı bulunmaktadır. En iyi duş başlığını arıyorsanız size Artema Rain L Duş Başlığı‘nı öneriyoruz. Bu ürün adından da anlaşılabileceği gibi duş alırken yağmur altında yıkanıyormuşsunuz hissi vermektedir.

NSK

NSK Calma Square 3 Fonksiyonlu El Duşu Krom

1965 yılında Öznur Pres olarak pres, baskı ve metal ürünler üretimi ile işe başlayan NSK markası günümüzde uygun fiyatlı ve kaliteli armatürlerin adresi olmuştur. 1994 yılında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde üretime başlayan firma, yıllar içinde üretim kapasitesini ve çeşitliliğini arttırmaya devam etmiştir. Günümüzde 3 ayrı tesiste, toplam 40.000 m2 alanda üretim yapmaktadır.

NSK yurt içinde gösterdiği başarısını 2006 yılından beri yurt dışına ihracat yaparak devam ettirmektedir. Ürettiği en iyi duş başlıklarının yarısından fazlasını yurt dışı pazarına ihraç eden marka, Barselona merkezli Roca Group’un bir parçası haline gelmiştir. Uluslararası bir organizasyona sahip olan Roca Group’un tam 5 kıtada 78 üretim tesisi ve neredeyse 23.000 çalışanı bulunmaktadır. Yani NSK markasını satın aldığnızda yerli üretime destek verirken uluslararası kalitedeki ürünlere sahip olursunuz. Eğer aradığınız çok fonksiyonlu ve uygun fiyatlı bir el duşu ise; sizlere NSK Calma Square 3 Fonksiyonlu El Duşu‘nu öneririz.

Tema

en iyi duş başlığı
Tema Rain Pratik 3F Sürgülü Duş Seti

Teknolojiden, yenilikten ve inovasyondan asla ödün vermeyen Tema Group; yerli üretimi ve en iyi duş başlıklarıyla fark yaratmayı amaçlıyor. Tema ürünleri tüketicinin bütçesini düşünürken kaliteden asla ödün vermiyor. Ürettikleri ürünlerle ilgili Türkiye’de ve dünyada ne kadar standart onayına gerek duyuluyorsa hepsine sahipler. 

Tema, 1997 Siamp firmasıyla ortak girişimlerine başlamıştır. 1947 yılında kurulmuş olan Siamp firmasıyla kurulan ortaklık sayesinde Tema markasının özellikle Avrupa’da bilinirliği artmıştır. Ukrayna ve Yunanistan’dan başlayarak yurtdışında büyüme hedeflerini adım adım gerçekleştiren firmanın Yunanistan şubesi Selanik’te 2012 yılında kurulmuştur. Sizler için Tema markasının en iyi duş başlıkları arasından uygun fiyatlı duş kolunu Tema Rain Pratik 3F Sürgülü Duş Seti‘ni öneriyoruz.

Newarc Nostalgic Sürgülü Üst Takım Bronz

Newarc

Newarc kendi bünyesindeki kalite kontrol programı sayesinde ürünlerini uzun ömürlü olacak şekilde üretiyor. Markanın üstün kaliteye sahip ürünleri hem yurt içi hem de yurt dışında büyük beğeni kazanıyor. Özellikle markanın çeşitli stillerdeki en iyi duş başlıkları başta Orta Doğu ve Balkan ülkeleri olmak üzere 30’dan fazla ülkeye ihraç ediliyor.

Newarc markasının üstün kaliteye sahip ürünleri birçok büyük inşaat firması tarafından büyük projeleri için tercih edilmektedir. Ürünlerine son derece güvenen markanın ürünleri 2 sene garantilidir. Sizlere markanın en iyi duş başlıklarından Newarc Nostalgic Sürgülü Üst Takım‘ı öneriyoruz.

Sizin En İyi Duş Başlığı Seçiminiz Ne?

Sizlere bu yazımızda birçok duş başlığı markası ve bu markalara ait en iyi duş başlıklarını sunduk. Sizler de aşağıda, yorumlar kısmına hangi duş başlığını neden tercih ettiğinizi yazabilir, diğer kullanıcılarımızla fikir alışverişi yapabilirsiniz.

Umarız “En İyi Duş Başlığı Markaları Nelerdir?” başlıklı yazımız en iyi duş başlığı seçiminde size yardımcı olur. Aynı kategorideki yazılarımız ve daha fazlası için blogumuzu inceleyebilirsiniz. Yazılarımızda bahsettiğimiz ürünleri görmek ve satın almak içinse Yapılır‘ı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için çok değerli. Önerilerinizi, sorularınızı ve yeni yazılar için fikirlerinizi aşağıya yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Bu İçerik Sizce Nasıl?

🤨

Yaratıcı (3)

🤗

Pratik (13)

😏

Detaylı (9)

🤓

Zekice (2)

🤠

Yol Gösterici (3)

🤩

Yenilikçi (4)

😜

Eğlenceli (0)

😲

Şaşırtıcı (0)

Yazar Hakkında

En İyi Duş Başlığı Markaları Nelerdir? için 1 yorum yazıldı

Yorum Yazın

Eposta adresiniz yayınlanmaz.

İlginizi Çekebilir

Kumanda Paneli Seçimi Nasıl Yapılır? #3339

10 Nis 2021

Kumanda Paneli Seçimi Nasıl Yapılır?

Kumanda paneli seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken birkaç özellik vardır. Bu yazımızda sizlere bu seçimi yapmanızda yardımcı olacağız.
Eviye Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir? #5670

18 Eyl 2021

Eviye Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bu yazımızda eviye seçiminizi kolaylaştırmak için karar vermeniz gereken farklı özellikleri ayrı başlıklar altında inceleyeceğiz. Bu başlıklar altında farklı seçimlerin pozitif ve negatif yönlerini açıklayarak karar vermenizi kolaylaştıracağız. Yazımızın sonunda nasıl bir eviyeye ihtiyacınız olduğunu biliyor olacaksınız.
Hansgrohe Batarya Tercih Etmek İçin 10 Sebep #3133

27 Mar 2021

Hansgrohe Batarya Tercih Etmek İçin 10 Sebep

Hansgrohe gelişen teknolojiyle bir asırı geçen tecrübesini birleştirerek günümüzün ve geleceğin bataryalarını tasarlayıp, üretiyor. Hansgrohe batarya ve armatürler kaliteleri, uzun ömürleri ve kolay temizlenmeleri sayesinde banyonuzun yeni demirbaşı olacaklar.